[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (75) 迎接IOS兩週年

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

仲要閃光

同埋係帶土最佳拍擋

6星咗 好似冇咩用咁 可能真係要閃光

六道班係控場手,開技2對面就on99 企係到任你打

冇閃光慢到嘔 比人輪完大米都唔知仲有冇命開2技

六道班另一個屈機地方,7回合內除左仙術同體術,其他術打佢唔入

有共4 前真係好屈

但而家有共四 pvp 見到佢真係冇驚過

仲有共鳴, 見到鳩炸就得

尾獸彈炸六道班唔入

六道班另一個屈機地方,7回合內除左仙術同體術,其他術打佢唔入

有共4 前真係好屈

尾獸彈炸六道班唔入

共鳴唔係仙術咩?

仲要閃光

同埋係帶土最佳拍擋

有共4 前真係好屈

巴打借隻人黎打超絕水著關ok?

有共4 前真係好屈

尾獸彈炸六道班唔入

共鳴唔係仙術咩?

係喎,自膠
睇佢動畫係尾獸玉以為係尾獸

仲要閃光

同埋係帶土最佳拍擋

有共4 前真係好屈

打水著50體力唔多夠力 有排磨

仲要閃光

同埋係帶土最佳拍擋

有共4 前真係好屈

打水著50體力唔多夠力 有排磨

預咗食石打 我d嘢練度不足
不過好似就黎維護 都係唔打住
新人留名
我想問 包含好友(協力者)共4人完成關卡 姐係點
新人留名

你自己出少一隻 打完就得
要等到6點
玩住天堂先
新人留名

即係你出三個人,助人一個,前後四個人完成任務 好難明咩
新人留名

你成team人(自己)淨係可以用3人 加埋好友就可以4人完成關卡
我自己出4隻 揀左1隻淨係防唔攻
以為咁樣做到要求
今朝打5影果關超絕隻綱手真係痴線 打極都回滿血
之後食咗次石, 原來隻35嗚會冇咗被動3條命, 一返生又比人秒咗
之後食咗次石, 原來隻35嗚會冇咗被動3條命, 一返生又比人秒咗

真係唔知會冇3條命,長知識了

唔好打佢,防禦+回血,等佢自己甩個再生狀態

唔好打佢,防禦+回血,等佢自己甩個再生狀態

一陣維完再試
又神忍
又神忍

邊度睇
APP STORE 更新左2周年ICON
又神忍

神忍課618可以自己揀一隻角?

神忍新角定又係果兩隻
有冇DELTAILS
又神忍

神忍新角定又係果兩隻
有冇DELTAILS

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/25/152851_16193d6e7c91bc2637e57da005aef4fc.jpg[/img]

新野
又神忍

神忍新角定又係果兩隻
有冇DELTAILS

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/25/152851_16193d6e7c91bc2637e57da005aef4fc.jpg[/img[/url]]

新野

可唔可以出下其他角呀
主角都係咁話啫
又神忍

神忍新角定又係果兩隻
有冇DELTAILS

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/25/152851_16193d6e7c91bc2637e57da005aef4fc.jpg[/img]

新野

無限出六道鳴佐
又神忍

神忍新角定又係果兩隻
有冇DELTAILS

新野

無限出六道鳴佐

咁依個算唔算係2週年POOL?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞