[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (75) 迎接IOS兩週年

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
晒咗50石中咗35佐果斷留石等2週年

專武又抽埋啲垃圾

35佐勁呀,係要等忍賺

35佐勁呀,係要等忍具
送多個 拎咗講聲 等緊你繼引完刷首抽

巴打真好人

好想要技速劍

好想要技速劍

35佐喺你拎齊專武之前都唔會發揮到真正嘅實力

好想要技速劍

35佐喺你拎齊專武之前都唔會發揮到真正嘅實力

仲要升埋忍道先得

點解可以得1LV 我刷首抽次次打完個教學關就41LV
BTW我可唔可以要

BTW我可唔可以要

因為你冇睇版頭刷首抽教學 唔識skip教學關

BTW我可唔可以要

我冇打教學 留比巴打你

有時真係忍唔住笑

可唔可以講下d卷點有

BTW我可唔可以要

我冇打教學 留比巴打你

咁我宜家引繼OK?

BTW我可唔可以要

我冇打教學 留比巴打你

咁我宜家引繼OK?

我繼咗入ipad backup, 你要就tg我比新code你

BTW我可唔可以要

我冇打教學 留比巴打你

咁我宜家引繼OK?

我繼咗入ipad backup, 你要就tg我比新code你

已拎 咁我本身個AC如果有巴打想要可以留TG/係度講

得35嗚, 新個隻曉佐助同陰之力佐助 不過玩左半日隻鳴玩到91LV差最後覺醒 打剩個心6星素材

都唔知應唔應該開心

都唔知應唔應該開心

4隻

都唔知應唔應該開心

4隻

我想要50cost

有時真係忍唔住笑

可唔可以講下d卷點有

clear 哂呢欄嘅challenge
兩件新忍具+幾個新update嘅in game圖像
25號新任,佐助軌跡

d人隻白絕裝到咁樣有咩具心
25號新任,佐助軌跡

九幅圖=九關 想要大圖嘅喺下面講

以為中刀

有時真係忍唔住笑

可唔可以講下d卷點有

clear 哂呢欄嘅challenge

抽完之後唔中千鳥劍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞