人中之龍 維新 極 討論區(2)

645 回覆
1 Like 3 Dislike
咁出個個印係咪每次sl 都隨機

以前人中都唔洗咁刷武
唔係,出既印都係固定,但跟武器出,例: 大保丸出銅全力、德頭巾出銅經驗.......得金銀銅係固定;記住,拆武器剩番既印變番銅
最尾亞門腐朽妖刀係咪隨機出??
第一次打冇跌嘅???
咁快75折
xbox 版無折
清水寺打嗰次好似先會出

打到啦
以為喺地下迷宮出

不過而家又要煩1500次隊員技能
苦惱緊ps版定xbox版
大量game未玩,ps5長期封塵
呢隻好玩嗎?未玩過人中之龍,見佢有減價想買
新入坑
不如玩人中木村1 好似d pass 包
純粹個人口味嚟講 我自己覺得人中木村係成個人中系列最悶 個跟蹤同無人機都好無聊 成隻game又勁純情 唔知18禁咗去邊
我諗住半remake入坑唔太好,
而 新game 好似得 6 7 木村
咁雖然我都like 7但人地照計想要系列典型體驗,
玩6又唔知0-5做乜 就推介左木村

木村就
我覺得劇情幾好呀,為左轉型所揀既主題幾新鮮丫,個尾幾正喎 (為防劇透呢行只能用咁模糊既描述
好似少左正傳時有既盟塞劇情又係優點
而平時打卒本來都好無聊 所以跟蹤無聊就無乜所謂
副線都有攪笑野, d女個樣都ok
but 京濱同盟 真垃圾

一時間剩係記得呢d pt
why not 直接人中0?
steam 正價$148,仲平過折後人中木村1($174)
btw 玩人中木村1倒不如直接人中木村2,起碼人物model順眼好多
個人認為人中木村唔係唔好,但缺少咗人中桐生嘅爛gag,係差緊D野

入坑我建議人中0,雖然唔係新game,但除非你要好靚(如FF7 remake)嘅人物model,否則用2023年眼光睇人中0都唔失禮
之前唔係咁, 佢係食肥左自己
不過完夢啦, 做人中fans做到可以入埋game
直接玩人中0都可以, 唯一缺點就係無經歷過12345真島大哥ge洗禮
玩人中0對真島個感覺會無咁深

但係人中0個劇情真係寫得好好, 反派們都好有性格
久瀨同澀澤真係完美演繹
準備今日買來玩
岩岩玩完第一章
d卒仔未行到來已經比槍屈死左
會唔會係咁玩到尾,,,
唔會 因為得卒仔無霸體
啲精英級卒 & Boss 多數都有霸體
唔怕子彈衝埋嚟
是但玩完就算啦 晒時間刷白金
真係 木村悶到嘔 最熱血都係0 1 2 唔好再整回合制
拳拳到肉先係人中之龍
木村都已經好拳拳到肉, 新人龍引擎下的極2同人龍6, 打鬥極垃圾

木村當睇戲咁玩其實已經唔錯, 佢D支線都一樣好鳩下
佢兩隻game係steam都係壓倒性好評
槍加粒破甲已經搞掂,幾槍就爆佢個霸體
開埋連射輔助,基本上全程㩒住正方就過關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞