人中之龍 維新 極 討論區(2)

645 回覆
1 Like 3 Dislike
7個回合制rpg 回合制黎講好正呀 仲好過persona5
地城打個d刀槍可唔可以熔左佢但留返d強化印記裝去第二把武 同埋格鬥場好難打 用咩武對付長槍最好
我對rpg無特别反感,但桐生人中操作更啱我口味,正如gta同rdr2應該無乜人想轉做rpg系統

就算人中8係rpg,拜託取消個魔法系統…有佢真係唔似係人中世界入面(乜鳩野火雷冰魔法真係…唔知想點)
拜託
唔係玩哂已經可以拎盃?
唔係原生印可以拆
去打鐵鋪拆左把野會俾個印你

基本上整左把勁既旋風就9射都過到
有冇師兄知道啲傳奇隊士點樣刷最好?係咪要用十兩轉蛋先有?
日本舞好似要全一流
尋日喺街打到隻狗既傳奇隊士
跳舞同埋純情武士已經搞掂哂
想問遙同阿龍第幾章先會喺k房出現??

唱K差佢地嗰兩首
純情武士 搞掂 差日本舞係咪全部要一流
係,三首歌4種難道
total 12個一流
好撚難日本舞
練多幾次其實ok,反正啲節拍位唔會變

反而同杏南玩遊戲修羅級好難
隊員有無推介點配法好
隊長係咪搵可以加一格 多個人用
同埋強化合城1lv 同60lv加幅有冇大分別
睇你打法(total bs)

被動buff睇你想加攻,加防還是自動補血

技就睇你鍾意用邊種

個人打曾田就品田隊長+春日+出龜波氣功技
可以

但加格係隊長被動buff,用咗黎加位就少咗隊長加攻加防回血等被動技,換黎就係可用多一種主動技同橙色血(因為多咗隊員)
人中之龍8分開左桐生同埋春日兩個主角
會唔會桐生用番傳統打鬥模式,而春日就回合制模式
咁樣搞有無撚頭?
湯姆好似好勁 做刀隊長夠唔夠
有咁多玩法架
品田被動技加攻加防,主動技減慢時間,所以一開波出品田技幫曾田破甲順便抽水

春日主動技加攻,天童陽次郎就係kamekameha,所以之後再出春技加攻,再出龜波氣功完

當然應該有唔同打法,可以慢慢砌deck
why not?可以試下啱唔啱feel先,但佢D技buff喺其他隊員,唔係自己到,要注意下
做緊個支線係要護送架轎
Dllm 做撚到燥
2023年仲有啲咁on9嘅ai
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞