人中之龍 維新 極 討論區(2)

645 回覆
1 Like 3 Dislike
唔係
會抽到
終於開始入戲玉,要做刷關之龍
我印象舊版白金都無咁複雜,一把黃金槍走天涯
今集上網見到改到把槍3000攻
岩岩終於過咗一周目

有無人知隊士二周目有無得繼承 諗緊開二周目定漫遊mode算
鎧印釨似係刷鐵炮切
二連係 刷疾風

我既方法係
save>之後銀槌睇下第幾下出印
例如試到第3下出印,就load save 第3下整疾風/鐵炮切, 睇下係唔係想要既印
如果唔係就load save, 求其整3把野用左果下quota
極鎚要點先有
3000攻一個改過印就可以做到, 不過唔記得左要幾多萬德
整好啦
尋日爆埋機

笑到仆街最後冇得帶阿龍去叫雞
爆咗機都未知邊到可以改槍
吸血旋風就唔係咁講喇
鬥氣點樣升到最 最高係咪9
OT想問 人中0
有d女要各自個mini game贏到好勁先解倒段片
有無咩物品買左會易玩左

(個跳disco同sega舊game
有無人知點樣取代失敗既印
我想鑲二連落把旋風到,81%
然後我求其搵第二個印記60%失敗咗先(1級印升2級印)
食咗一次失敗 再鑲二連都係失敗
我有無做錯啲咩
痴線隻GAME究極缺錢 仲要好似1.05版本無得屈賽雞BUG
想問下 0 完左主線後,係咪冇得玩返風化島?
個方法係SL 到合到成功 先load save 合二連落去
唔係洗走左次失敗就一定成功
唔會 爆咗機都可以玩
玩緊0後段,
維新佢用返D人樣同聲優, 咁個性格係跟返?
例如, 阿龍係咪好似YUKI咁 又ON9又可愛 ? 久瀨又係咪一樣咁型?
唔係
純粹唔浪費only
有冇攪錯, SEGA點做野架
咁又唔好咁將d 演員定型
0代3個大佬, 久瀨, 阿波野同澀澤落到維新都好唔同
由其是係澀澤
詳細劇情你自己玩返維新感受下
仲有維新極ge 伊東甲子太郎人龍0 ge 久瀨大作用返同一首戰鬥BGM
首BGM國外玩家喻為人中最好聽ge BGM之一

https://www.youtube.com/watch?v=K7R_xQUiZvg
琴日買咗,琴咗一晚,隻game根本就係用UE4嘅人中0嚟,無論介面同系統都同人中0一模一樣

睇嚟就算無咗名越,隻game依然係勁環保
錯, 佢差過人中0好多
人中0 遊戲體驗比較似現代遊戲, 佢除左加少少功能之外佢ge遊戲體驗跟返嗰個年代
春宮圖係咩黎
守備師傅又有咩用 冇技能既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞