[10月足球新番]《BLUE LOCK 藍色監獄》2

677 回覆
14 Like 6 Dislike
Blue lock mad
未睇過漫畫唔好睇 有劇透

乜撚野潮唔潮 睇到好尷尬
美斯輕鬆啦
又係度阻住自己友進攻係咩玩法,可唔可以唔好咁ON9
幾時比自己友用收山腳
屌,本身睇主角依個廢柴係一眾強者之中尋找自己嘅生存空間都幾過癮。
但睇到主角入完球致勝球,全世界就睇好佢,反而將勁佢好多嘅凜當透明就開始覺得唔對路。
到依家變本加厲,集集剩係睇主角屈哂機,周圍隊友同對手全部變哂做小醜,悶到抽筋
做咩咁多巴打有錯覺潔狗係廢柴
其實入得blue lock 已經係全國高中生top 300嘅前鋒
只係潔狗初初未開發到自己嘅能力係乜
依家開發咗,仲要升埋體能同基本功,咁咪屈機
唔係單刀橫傳左,已經係全國大賽其中一隊既正選前鋒
唔算廢啦
直頭算天才啦好多野都瞬間理解然後實踐到出黎,勁到BL d勁人都好在意佢要食撚左佢
其實就係恩沙基咁,喺合適時間出現喺合適位置姐宜家現實都無咩呢類型前鋒啦,好復古
唔係淨係似恩沙基
依家潔狗集大成
攔截、組織、入波都係佢
你想睇依啲慢慢等下南無三出場啦
凜出返黎可以同潔狗玩「我預判了你預判了我的預判」
凜個踢法都轉左啦
2v2之後都好似冇見過佢啲人偶足球玩預判
變左
點會變路人
u20果場好多時間佢carry
但入致勝球唔係佢only
潔係視覺上超越左凜
但整體能力上未係

其實凜周潔都唔應該係前鋒
反而係摩笛 牙 果種全能中場
前鋒應該係國王 士郎同凪 係禁區殺晒
佢身價暴脹係因為凱撒都阻佢唔到🫢
凜冇呢個機會表現呢樣野
上網睇小說入面話潔狗細個個時成日都係常人睇唔到嘅距離睇到蟲仔,同細個時已經成日由空氣,濕度,雲流向等知道來緊會落雨 所以成日喊,同佢係初中個時已經係最強前鋒,但因為入咗一難高中要變成整體踢法所以壓制咗自已進攻能力,好似話一難都係靠潔狗carry 先入到懸大賽
好似白頭仔外傳咁
講少少潔狗點解會比人睇中入冊會好啲
漫畫最新個集咩料

勁左咁撚多
適應力天才wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞