蔡天鳳老公譚仔米線太子爺,蔡天鳳父母完全冇露面?

279 回覆
47 Like 617 Dislike
陳法拉前夫再婚,條女又係乜料,大把支那妹扮神秘富白美博做天皇嫂,支那改革開放得幾十年,阿爺個代重種緊番薯,邊有咁多神秘富豪,中國四大發明,偷呃拐騙
咁始終都係曾經個一家人同埋仔女個阿爸 唔通落閘放狗斷絕來往 同埋你睇返呢家人做個野就知佢地門面口才好叻啦 如果人人都好似你咁醒 就唔會咁多騙案啦......
豹生豹太相關討論 2

其他資訊 2
咁李家超都冇露過面啦!
又係佢話『香港已經重返國際舞台』
被佢不幸而言中,全球出名傳媒都有報道呢單案
唔使斷絕來往
但至少撫養權攞番喺手,
得閒咪俾前夫探視仔女

同埋唔關門面事
時間上2015年前夫詐騙被捕,
2016年先離婚再嫁,
同年前家姑破產

死者無可能唔知自己丈夫被人拉咗
查實正常有錢佬有風水山墳 關照啲後人
正常唔會搞到單咁嘅嘢喎

佢老母阿五姐
究竟喺大陸撈啲咩?
咁蘋果啲追訪,算有道德定無道德?
痴撚線 講多兩句啲生意差左佢要負全責嫁大佬
你估得佢一個股東?
佢揸莊姐都要顧全大局
況且有乜好講?死左個老婆仲比人分屍
一開口一係就要報仇既姐仲有乜好講?
講得愈多咪愈多花生比人食

睇返以前點逼害哥哥同天琦
佢出嚟係要比你哋食花生?
你老母死嗰陣你記得第一時間上ig同人講
呢單案浮咗好多attention whores出嚟
一係就反社會/ 潛在殺人犯

啱喇 而家咁多Mon po狗,趁機搵哂啲白卡出嚟flag哂佢哋acc

真係以為上網匿名就可以鳩噏
唔洗律師,自已公司班公關一定打曬招呼
譚仔又唔係old money
有錢人唔洗自己出聲

俾錢人地,話佢好好人,又善良,就搞掂。

其實蔡小姐,如果好人好姐,明知4條友唔係好人,

就一早走啦,仲要買樓落前家翁名,

好明顯同譚仔果家人唔中意蔡小姐啦,

不過少爺仔中意就無計啦,所以結婚但無註冊。

仲有佢前夫一早俾人通緝,唔舉報?

算唔算知情不報,自己攞嚟衰。

一切都係前因後果,最慘係小朋友
邊有道德呀
以前狗仔隊被人屌爆啦 佢哋唔係揭隱私咁簡單
仲會日日玩跟蹤
你唔癲都會變癲啦
其實佢哋心態唔係想知譚家有幾唔開心
係想譚家出嚟爆料可以食花生
反而想知譚仔一家而家撈咩

兩個都賣晒盤 之後做咩生意?
官商鄉黑呀傻仔,仲要人教。
條友大大隻字想引人注意
有大量人用provocative嘅字眼
質疑同attention seeking未識分?
個問題係知都可以心軟㗎 特別係兇手一家做開騙子
無左毒果無哂狗仔人材
屋企真係有錢根本唔會畀個女喺香港主流學校讀書
更加唔會咁樣識到前夫
係有錢嘅都送去i school 一係外國讀書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞