蔡天鳳老公譚仔米線太子爺,蔡天鳳父母完全冇露面?

279 回覆
47 Like 617 Dislike
HK01咪一早登咗出結婚相嚟囉,你瞓醒未?
唔記得邊個講過
通常有權嘅人唔需要講嘢
冇權力嘅人最大嘅權力就得返講嘢
真。
話唔俾佢註冊係因為提防佢知係乜嘢人
參加天王訓練班係為咗入豪門呃錢
根本唔係有錢女做過枱
同現實佢點解咁多錢已經有前後矛盾

都唔計,佢自己洗嗰啲,淨係包養前夫已經洗唔少
如果真係提防佢就根本唔會有錢過到佢手,
有嘅都係少量。
就算做坐枱都搵唔到咁多啦
我之前都話
生咗4個,都起碼有4年做唔到雞

一晚一百萬都要好耐先搵夠一億

仇女仇富到失去思考能力
連登仔真係得啖笑
你自己幻想9成香港人就係?
譚老點會分唔到幾多錢俾個仔 獨仔嚟wor
無做註冊可能雙方意願啫 吳君如陳可辛女都生埋夠無註冊啦 咁又叫孤寒有戒心
事實上譚家都幾鍾意同幾信任呢個新抱 曼克頓山左手轉右手都係落Abby個名
你講到無可能好多都係你自己臆測 時間線上反而好多位係講Abby係嫁咗譚仔先富貴咁多https://m.hkgolden.com/thread/7665791/page/1
因為佢未死囉
2020年,係咪講緊譚仔仔,10歲讀國際學校??
譚仔仔讀咩學校好易check 到
出懸賞嗰個係邊個?

勁聰明
根本Abby Choi 個底同佢表面講嘅野好多位都唔合理

Ps唔合理唔代表佢抵死
炒車啦

你未諗到鄺家一家呀

2005年前警長就革咗職

佢無綠表點用200萬買居屋?有黃埔又點會有首置quota?

因為層樓唔係佢,係蔡出錢,佢哋婚後住嘅地方

所以從來鄺家都係靠癡飲癡食,你唔比abby屋企愈嚟愈有錢?窮極都唔夠鄺家窮,暴發戶就唔係有錢人?

仲有疑似前差佬嘅爆料都match

前警長都識好多人,做差佬果然有用,多年來都keep住大飛contact,有事隨時走佬
可惜今次衰咗走唔到
班友一陣間話條女屋企好有錢又極低調不過年少無知嫁咗件詐騙犯仲要生埋兩件
跟住遇到真愛就離婚過真正幸福生活

屋企有錢既又點會俾個女嫁件咁既騙子仲要屙埋兩件唔識止蝕好喇好喇後來改嫁譚仔仔算補咗鑊但又留兩件孫仔喺個強姦詐騙家庭度學壞跟住又會明明離咗婚但無理到一砲過掟7千萬買間豪宅畀個詐騙強姦家庭成日補鑊補D唔補D仲要個窿越補越大條女屋企老竇老母亞寶上晒身都可以發到達又幾離奇

以“條女屋企好有錢又極低調”為前提去諗成件事根本唔make sense
問題係,詐騙犯講嘅野你信晒

洗米華夠交晒啲枱面啲身家出黎
不過,係人都知Mandy幫佢喺外國keep住一筆

而前夫家前奶奶2016年用家庭主婦名義去破產
都好吻合呢種“啲唔見得光嘅錢左手交右手,然後搵個最無經濟能力嘅人頂債”嘅常見玩法

我會覺得你講買居屋筆錢可以有好多來源,
譚仔少爺打本係其中一樣可能,
而詐騙犯交住筆錢俾前妻做白手套管亦係其中一個可能性(即係Mandy咁),
咁亦解釋到點解前夫一家同條女咁大仇口,
可能係條女有啲錢銀野同佢地未搞掂

2015至2016年啲操作好可疑

新內容backup以免被del

我無攻擊死者wo,你咁激動做乜
退一步就算佢係天王嫂訓練班又點,唔代表佢應該比人殺wo我只係覺得佢個背景同現實唔吻合姐
好想班傻閪拎黎食花生咩
去左邊

會唔會有份
我睇到就係咁

又明援又熄婦

但老豆老母唔敢講
連登仔:女人就係賤,所以就抵死

直頭要頒個獎比魔球全家
有錢人大把方法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞