蔡天鳳老公譚仔米線太子爺,蔡天鳳父母完全冇露面?

279 回覆
47 Like 617 Dislike

成件事可能係一個集團分贓唔勻,殺人滅口
受害人係譚仔仔。
正常一個有錢女點會同啲咁複雜既人走埋一齊
算吧啦
有部份連登仔根本價值觀有問題
覺得呢個世界無好人
咁人地可以係畢業後去咗做坐枱
同埋做呢啲工未必會講俾全世界知

而且你講中學,
個仆街前夫中學時期都無做倫敦金呃人啦
譚仔個邊d人好似消失晒咁
唔能夠用拍戲思路啦呢單野
個女咁樣俾人殺咗
人地依家緊係忙緊搵緊人搭路
點係監獄做低佢親家成家啦
前夫一家咁複雜,
老豆做過騙案被拉,老爺又衰強姦
正常女仔點會結婚生兩件,
當真係愛情飲水飽生咗,
離婚仲點敢俾佢地湊住啲細路,
唔驚細路學壞咩
既然係有錢女點解唔接返細路返外家

淨係呢點都好奇怪
呢個又係奇撚怪
真係親人朋友的話,其實會盡量唔會公開露面發聲,嗰啲高調發聲,出埋post支持警察嗰啲呢…
飯氣攻心
反而想知對仔女撫養權點解會俾左前夫
通常呢啲離婚case都係判俾老母
今次呢個老母仲要有錢咁多
咁佢老母幾時改嫁
同埋佢而家老豆老母係乜水開咩公司
點解死者咁有錢佢前夫都要做詐騙
你條柒頭睇清楚晒資料先突個頭出嚟扮神探啦
屋企人肯定會低調啦又唔係咩大名人開埋記者會好冇?
有問題既班差佬知既實多過你
成撚日有謀殺案就一埋柒頭出嚟扮神探
講真前夫屋企咁複雜
正常女人點會放心交啲細路俾佢地湊

舊登po有人估成件事都係釣水魚天仙局

【時事台】蔡天鳳單野證明左一個人有左錢係可以洗白成個人
https://forum.hkgolden.com/thread/7665791/page/1

對照買賣樓時間

其他資訊

豹生豹太相關

以下係舊登樓主推測

有錢已經係原罪
咪係,個女/老婆死咗都唔即刻開記者會上電視接受訪問一定係身有屎啦
出嚟講兩句 有咩為?提供娛樂花生咩唔通
家事一件 亦唔損害公眾利益 冇嘢需要交代
+所有女人都係臭雞
其實又唔關佢事 好似以前幾單咁 死者父母唔會出嚟 人哋都好慘 唔通仲叫人哋係全香港人面前喊苦喊忽咩

你係傳媒咁樣會juicy 啲?成單嘢淨係報前夫呢班癲佬都夠拍十二集美劇
同意 ,係咁洗底 ,好假⋯咩豹嫂
有錢女點解離婚唔接啲細路走去娘家
要交啲細路俾詐騙犯同強姦犯同無業大伯照顧
件事都唔撚make sense
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞