坐日本回程機番香港有感

697 回覆
2403 Like 1387 Dislike
咁你地都要遵守規定嫁屌
你都on9 咁你出街食飯間餐廳比舊屎你食都得
都唔係五星級仲幻想咩食物
dllm你呢啲人都唔知個腦裝咩
不意外 連登就係咁反社會
講緊大家做好啲 向好嗰邊發展
總會有好似你呢啲人
我後排搶閘?你自己講咋
我講嘅係人哋要趕我唔會唔比人趕
我都試過呢個情況,我同日本人之間冇人坐,起飛後一齊share 中間個位放bag bag
班賤種唔撚係心急,
係直頭無公德心

我尊重你既自由幫班柒碌,但你可以幫班垃圾人牆,講極都唔化證明你係弱智

阻唔到你?呵,
到有一日你遇到一班賤種封晒你路個時你記得唔好嬲

你有你繼續幫班仆街人牆,
我就廢撚事再回應,
因為同弱智講野真係晒時間

你係勁既獨醒撚

街邊有好多乞衣,
個個入張500蚊幫下人地啦
個個都識咁諗就好
現實係有第一個人行埋條帶 其他人就會驚執輸跟埋去霸位 呢個時候如果你仲企埋一邊就唔會見到自己行李
以你logic你應該投訴航空公司 你屌啲乘客做咩
細個同屋企人去會買成箱辛辣麵
趕咪畀錢
First class business 咪出啲有行李出
你企係條帶前面又唔會快啲嘔件行李出黎畀你
企黎把托咩屌
住日本個個月坐3,4次內陸機可以答你日本人都係咁
你鐘意啦
希望你以後搭飛機搭咩都好遇多啲自私撚
係你前面阻鳩住曬
上面好多人話廉航先係咁
但我不嬲坐cx/jal,都見唔少
cx直頭失控
econ客嘅野要分佈晒成架機先起到飛
早排坐CX見過差D趺落黎痴撚線
班機一起飛無耐 中間果排見到有個置物櫃自動開左
但班機起飛緊完全無人上去閂返埋
好彩無趺落黎
你走先 連登唔屌得日本嫁 一定要踩到香港人地底泥咁先安樂
塞唔到都係offload架啦咪又要做
香港人都係中国人啊 本是同根生
我反而唔明白廉航唔買行李 為慳錢 為easy come easy go, 呢樣我明

但我試過見有客gip就差唔多7kg, 然後手抽兩個大袋仲想入閘
然後地勤唔diu 鬼
仲係d 90尾可班
成日發生 落機又要第一時間落
要拎返佢哋啲細喼/大袋落嚟 又唔夠力
一下扯落嚟 成大舊嘢就飛埋坐下面嘅人到
大陸客睇完搞完一輪好多都會買
香港人係搞完你之後唔買
自己個袋都可能瀨嘢士多啤梨汁
好耐啦 而家先有感 冇改變
成田都要追尾班車
你真係唔撚化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞