坐日本回程機番香港有感

697 回覆
2403 Like 1387 Dislike
我一向都有買揀位
同埋搭UO最大原因係航點同起飛時間
問題係你趕時間又坐後面點解要前面果d人就你
講到兩粒鐘內要拎完行李再check in哦
係咪搭UO先係咁
以前去開搭香港航空間中都見過
但之後多數搭ANA同JAL 就好少見
屌你老母

幾個家庭,
16個人一字排開就已經鎮撚晒大半條行李帶位搞到我地唔去同埋垃圾迫既人愈行愈後

點解我同你比一樣錢你有特權?
懵撚左?
知唔知乜撚野叫公德心?
真係咁撚心急就死去坐私人飛機啦

點解人地無公德心要我地做好人行開兜路避佢地懵撚左?

岩既,國泰係阿聯莤航空眼中都係廉航黎

但坐咩航空同啲仆街一字排開咁係條輸送帶有乜撚野直接關係呀死ON9仔?

你咁撚幫班一字排開仆街,
你九成都係啲自私撚仆街啦
咁同你講閪咩閪人

繼續你機場做啲仆街行為啦仆街仔

講緊啲閪香港人一字排開係行李帶阻撚住晒

就轉去笑人地航空公司低唔低價咁撚弱智
條撚樣弱鳩智,大家慳返啖氣好過啦,
好似地球圍住佢轉咁

要人地讓佢都白撚痴
日本民族性:好怕麻煩到人

邊似得啲賤種香港人咁

日本廉航點都好過香港閪人坐既廉航
對唔住 原來你用真名上連登
你係咪遲鈍到攞唔到行李 要圍住條belt行個圈先拎到?
見到行李先攝入去 再拉件行李落嚟 再上埋車仔都係幾秒嘅事 你咁嬲做咩
冇人要你讓呀 現實中你唔好讓 你屌柒班阻住你嘅人
好撚好笑呀你
你真係弱智唔係扮
因為多數輕度既 都唔知自己係弱智
或者接受唔到 會以為自己係正常
建議搵專家睇睇
認真唔係串你
如果你真係諗唔明點解企咁前等行李會阻到人
你好大機會係輕度
放心,現實中我唔會屌柒你班垃圾

你地繼續好似比人槍斃咁一字排開阻撚住條行李帶

都廢撚事浪費時間同你班垃圾自私撚糾纏

你地鍾意啦屌,
到有一日如果阻住個大隻佬搞到佢發火比人打個時仆街唔好喊

都廢撚事同啲垃圾嘈
你睇佢話機未停定就要係後排搶閘落機都知咩事

我上兩個禮拜返黎又係比人係行李帶完全封鎖
落機買完免稅酒出黎
想搵個位埋去都難
仲要我有買ufirst行李有得出先
結果都要唔理得手推車上面個旅行袋兜過人牆先埋到去拎喼
照質落去質到佢d生果噴汁
同佢嘈真係浪費時間
飲杯蔘茶定下驚先

屌撚極都唔明,
岩既,
班仆街眼中得佢地自己行李係行李,
其他人既都係垃圾

最撚反白眼既係,明明有時啲家庭好眉好貌都算樣靚,
都照BLOCK柒住條行李帶都ON99

真係怕撚左呢啲人,
人無恥屌那星真係無撚敵。
講你都唔信 其實你幾撚淫
講你都唔信 其實你幾撚淫
屌你啦 係咪迫到真係攞唔到定係你自己誇張啊
10幾kg行李置物櫃跌落嚟爆頭入廠睇你仲出唔出聲
我搭飛機多數都提早排隊
試過有次擺好行李俾人一野拍落後邊面
我唔出聲將佢個行李掉走,再擺番好我個袋
點會唔理
成日迫客執行李
算啦,個社會屌佢老味多1%呢啲閪人,

700萬都多7萬,
多撚過七仔便利店

總有一個閪人係左右

成條人肉牆封撚左條路,
好聲好氣叫你借開又唔撚郁,
出手推你就輸鳩硬,
成副牆咁撚樣,唔講以為去左巴勒斯坦以色列個個名勝個度睇畫:人牆

佢講完自己唔撚笑個下好笑重要其他讓佢,

拎件行李將來洗唔洗快過保特呀屌
又窮又見鬼
唔想俾多錢但又要CX service
有冇咁撚著數呀呢個世界
點解咁多負評
On9 上討論區係咁㗎啦
我唔撚係你口中講果啲人 不過我唔抵得你做咩要屌鳩人心急 又誇張話乜嘢一字排開 人人都有自由 唔過份就得啦 起碼冇阻到我 我亦冇話要屌人行我前面 拎件行李你都批鬥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞