抵制城大聯署:你不是乳牛,何須飲他媽的奶?

347 回覆
51 Like 732 Dislike
咪屈
我又支持食牛又食狗
ad hominem noted.
樓主又話淨係講動物權益依家扯埋落social justice
thank you for your personal attack. it demonstrates that you have no argument whatsoever.
仲連種族歧視都拎埋出黎添

左膠無極限
由一開頭話唔飲牛奶 比人見到佢之前po上大陸幫襯蜜雪冰城 就話淨係飲紅茶
再搵到佢買雪糕 又話大陸嗰啲唔係佔好多牛奶 然後又轉風向話冇完全唔比人掂牛奶
比人插完一大輪就癲咗 而家用打英文掩飾佢嘅尷尬
成個人唔知jm9
It is justice, not just environmental, animal rights problem

We are talking about JUSTICE.
美食過狗肉煲唔好叫自己做foodie
咁你啲紙都係用樹整成,有冇諗過啲樹都suffer緊?用ipad唔好?
animals are not plants
牛奶不知幾好飲
點會理你d 傻鳩
要出動孔乙己
SPECIEISM AND RACISM
only you think so. nobody else agree.
件羽絨都唔知殺咗幾多鵝拎佢地啲毛整成
it is justice for you to change your living habits. 你不是乳牛,何須飲他媽的奶
九唔撚搭八
黑人鍾意食炸雞咁佢地係咪要歸類做oppressor
樓主pin this
係連登講動物權益真係好勇
喺呢度連女人都係雞嚟嘅咋
我本來唔飲牛奶。我聽完你講,聽朝去老麥飲番盒。

justice is served.
飲開日本奶 支持抵制
1. yes, I drink that, is this a problem?

2. yes, I hv eaten that ice cream, but as we all know, ice cream of McDonald's or kfc contains very little milk portion.

3. English is my mother language, what's the problem for I using it
佢係咪以為用英文就拋疾到大家
當而家係以前年代個個都唔識英文?笑撚死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞