2023年冬季日劇討論(3)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
手牽手

突然醒起第2集川上洋平仲客串緊嗰陣
公道講句 今季做傲嬌指揮都算過得去
手牽手
搞到廉仔發惡夢
嗰part笑死
https://twitter.com/nittele_ntv/status/1628834577346330624?s=20
連續兩季唔同檔期主演 雖然鍾意坂口 但NTV真係對佢咁有信心?
應該話坂口擺明去救檔,話晒土10當初傳係平野紫耀㗎。
不過知道土10係肥秋做編劇後,感覺NTV完全係放棄狀態。
有種揾埋耶果做女一,百音重現
睇咁多套龜,真係得指揮係岩佢做
真係唔該佢以後轉型唔好再做蠢男

同埋想講,佢唔知係咪塊面打左針,睇落後生左
一定唔係,佢請臨時演員份公告提及女主角係偶像團體出身。
9估山下美月
呢季果耶尾段做大病人/boss救唔返,然後下季返生做拍擋
如果平野紫耀係同平手一樣去同tristone有關係既hybe,話唔定尾幾集可以出嚟蒲頭d咩男主做咁多野都係為咗救細佬之類
見到xx entertainment就驚,柒要柒兩季
希望佢身體健康
不過可以去多次nino san都好,上次同小松菜奈去放水放得超過份都照輸九條街
https://www.instagram.com/p/CpBuEmLyz5-/?igshid=MjkzY2Y1YTY=
下季朝日土11.5 萩原利久主演 美食戀愛劇
咁日10果套應唔係肥秋㗎啦,個PRODUCER兩季都唔同。
土10係醫療系 日10係刑警系。
我反而諗起生田繪梨花
私心 可唔可以比坂口拍返純愛劇
忍者劇情雖然唔意外 但幾好睇
女神同手牽手我都已經半棄狀態咁睇
女神勁悶
不過最近個集一巴刮落左膠度都叫有少少新意

拖手真係當笑片同MV睇算
拍得咁靚嘥鬼晒
搵坂口又唔算救檔
土10今季算係咁….
個average收視應該高過月9/火9/火10
而家個收視大家都係6/7/8% 徘徊

以前成日話木10係最差個檔…而家大家都咁高咁大

不過起碼坂口比較出名
之前有幾季個cast真係太弱

肥秋寫醫療
會寫成點呢…
red nurse call算唔算醫療劇?
忍者輕輕鬆鬆易入口
其實唔錯
第六集d打鬥場面仲要拍得幾好睇
點解呢個玲奈做極都係深夜美食劇
都係坂道出品
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞