2023年冬季日劇討論(3)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
https://www.facebook.com/Takana.Izakaya2/posts/pfbid02DsEiai7UZkZy5zp6LCjSX7aaXWmqLwE7SvGNPTSgMuWZhe8y6zaQw3pxZ5Kxt5s3l
這個是還沒有公開過的情報耶……みーぽん(木南晴夏 飾)有一個"裏設定"。從第1集開始一直沒有公開……其實みーぽん是一位知覺過敏的人!!! 如果你回顧一下第1集,你會發現當大家吃著冰淇淋時,みーぽん卻在吃著烤蕃薯。在小學時期,在商店前吃著冰淇淋時,她也是在吃著巧克力,她"知覚過敏"的設定是從一開始就決定的。這雖然跟整個故事沒有關係,但是我想現在已經有人發現了吧~所以我在考慮在哪裡公開這個有點極機密的情報!
下?仲有時間整伏筆?
brush up life番外2係咪出左?
我好岩呢啲慢,用音樂,靜止畫俾戲
邦畫好jeng,但香港人至撚憎日影
最好笑係

乜一開始無故事大綱㗎咩
搞到佢自己都好似觀眾咁

Brush up life
100萬次
感激…小說個人物刻劃比較立體
今日睇左那個男人
的確好似樓上咁講
演員獎係值
但最優秀既電影

妻夫木聰個角色好似佢個陣做愚行錄個角色
推介你睇埋小說
x2
那個男人都係推介睇埋小說
下星期上都會去睇
樓上覺得唔配最佳電影?
我都係覺得流星電影慢得黎冇左啲小說既精采情節
木村文乃(35)が一般男性と結婚 第1子を初夏に出産予定 所属事務所が認める
大病院#9

咁佢都接近一無所有
病院9
女優・木村文乃(35)が、かねてから交際していた一般男性と結婚し、初夏に第1子を出産予定であることが、「 週刊文春 」の取材でわかった。所属事務所が認めた。
https://www.fujitv.co.jp/kyojo0/
教場0 cast表結衣竟然排係赤楚後面
估唔到染谷都低過白石
只係跟名嘅五十音排
赤楚衛二 Akaso eiji
新垣結衣 Aragaki yui
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞