數碼暴龍玩具討論區#35 colour

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
只要電光爆龍獸同偃月加魯魯獸打一場,打完之後兩隻都會自動進化做奧米加獸Alter-S

係得呢兩隻先有得進
呢隻野大到痴線
今日行過信和見到大陸出果隻盒玩
啲色都係爭啲
個質感好似啲陶瓷上完色無拎去燒咁
其實第一代機都唔洗特別記個表,5盤3勝制,5次都按B掣,有8/10 係會贏
成長+成熟80%勝率=100%進到完全體 低過80%都有機會進㗎
惡魔獸昨晚5歲進唔到死咗了
勝率得71%,連打quest level 2都可以輸
模倉天使獸好似跌到99了
繼續等繼續跌

真係好醒 出左咁多年戰鬥暴龍獸 依家竟然唔撚出 我就唔撚買 佢老母
終點唔係戰鬥暴龍獸 跟本一d價值都無
初代磚機本來就冇戰鬥暴龍
機械暴龍仲要係因為改造令身體變異藍色化
佢掉走左儲左廿9幾年既fans 賣比2,3年既fans我真係服能左個計劃 再講 出多隻唔洗死 邊個白痴教佢電光同戰鬥 2揀1 你可以兩隻一齊出 兩邊fans食哂架麻 屌on99
笨大嗰龍野, 復刻暴龍機都係試水睇下幾多人落搭架啫,
好賣嘅咪一路出到超龍掠你班友水
到時超龍第5代咪有動畫黃色機械暴龍同戰鬥暴龍
笨大真係好能on9
戰鬥暴龍超5先有wo 唔係咩
磚頭機係藍機暴(病毒)
進到電光無乜問題(病毒)
20周年個隻都係咁 只係佢有專出一隻蛋係太一亞古獸先有戰鬥暴龍
今次係紀念暴龍機唔係紀念動畫
元祖不嬲都冇究極體喎
可能2027年復刻一隻ver.20 color
應該唔會啦 佢彩圖食多好多位 dm20有上百隻 佢未必肯用咁多本 我寧願佢好似x抗咁出番彩色cutin 或者好似pendulum progress出大pixel就好滿足
過一兩年都出到超龍機彩色
如果佢keep住半年出兩代彩色

講真今次D色水好得 我玩完呢部都唔想玩廿周年復刻
我明 不過我都訂左2隻版收藏
希望真係會出番曬彩機
2隻彩繪版dm20*
想問點delete隻獸, 係唔係要等佢自己香
係 或者可以backup一隻 養另一隻
好靚

奧法後面嗰隻係咩黎架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞