數碼暴龍玩具討論區#35 colour

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
其實你睇依度傾暴龍機仲多過傾figure就知喺香港數碼figure類嘅產品係唔賣得
仲未計就算買模型都分左amp同動畫兩派,動畫仲要跌穿招股價先肯出手
佢下下出聲光機我真係頂佢唔順 雖然我買哂
邊有位擺呀
咁又係

但04真係好耐都冇產品其實佢一出應該都賣得吓?
其實唔應該淨係講香港
上個月去日本行bic camera,數碼D模型完全滯銷,我諗連日本人氣都已經支撐唔到bandai開新line
基本上都係動畫版…
動畫版咁渣,冇人玩都好正常
黎緊隻黑戰暴
喂呀大佬,都有五分之二機會,都幾歷史時刻啦
呢度仲要好多自以為爆機之後即放,所以暴龍機其實都係炒品嚟
不嬲數碼暴龍喺日本係小眾嚟,冇親生阿媽支持仲霉,Bandai後母成功塑造數碼暴龍=奧米加獸呢個奇怪形象

講真真係冇見過一個後母咁惡毒,可能真係收購過唔到10年就要bye bye
唔知點解唔係咁鍾意金甲龍
可能你潛意識唔接受數碼裝甲提升有究極體實力我細個啲朋友係咁
你咁講又似係,我成日都覺得佢係一隻成熟期。另外,外貌上我覺得比較單調
我其實想買啲Ghost game周邊嚟支持下
但基本上就係得隻垃圾錶 其他產品少到
我喺東京見到ghost game嘅pop up,都係雞肋貨嚟
日常番既故事又想食die hard fans 真係好難
開托到兒童fans 已經好好
食玩/扭蛋 都唔出得多
frs都出兩隻啦
主角成熟期都幾好J

之前cross war 都有出合體玩具
ghost播完都無應該收得皮

btw 故事一路睇一路覺得好鬼太朗feel
佢肯出frs/扭蛋我都會支持下
睇得出Ghost game個動畫製作係幾有心
但最後要趕住將個時段俾新作 搞到趕收尾 嘥晒成個劇本
至少睇落唔會有Adventure: 嗰種好似真係睇緊20年前動畫嘅粗糙感
我想講《重啟之戰》連進化bank都唔整真係好冇誠意
有扭蛋架
夾住叉電線個啲
一set好似7隻
得3隻係ghost game
我覺得自己對數碼暴龍產品嘅愛好似啲老伴咁,會買曬,不過唔係有sparkling joy咁
迪露系都無?
隻shf到手未?
迪露系都無?
隻shf到手未?
迪露系都無?
隻shf到手未?
迪露系都無?
隻shf到手未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞