數碼暴龍玩具討論區#35 colour

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
都係嗰句
賣新產品賺返黎嗰條數都唔夠佢開新模個支出嘅話邊個會同你開新模
肯出模型都係因為淨係啤版件出黎,唔洗請人組裝上油,可以無限啤無限賣
數碼已經入左個循環係吸唔到新人,要靠奧米加賣錢,舊fans見到成日都係奧米加唔想買(我已經係),條數只會越縮越細
細個有隻又係亞古獸爆開進化既玩具
隔離屋就有隻加普獸
新模但都係玩緊廿年前既玩法
冇計技窮新幾代又冇人氣
不停炒01冷飯出劇場版點知炒哂車倒米
係咪之後好似又02劇場版

模型可以可以出返啲魔改有x抗feel既
頂隻第五代同我廿幾年前小學雞果隻一模一樣
透明綠,回憶返晒黎
果陣養黎養去都係份子獸
第三代我老友兩兄弟一人一隻,我娘親未買比我果時日日上佢地度睇佢地玩
仲記得佢地用張膠條唔知點一野整到隻悟空獸出黎唔洗打唔洗盛
Btw有冇巴都係外國
人在英國點訂
想一野要哂3,4,5
見鬼佬用開buyee fromjp zenin呢d
不過一定貴d 又要稅又要運費
自己比較價錢啦
可能最後得番卡牌會活下來
card都唔係好多人玩
你隔一兩代先收卡平好多
啲會跌得好快
圖都無張點討論落去
上次出果兩隻鳩到震
04真係慘 最近睇返:
其中有兩個十鬥士折墮到變左做啲連嘢都唔識講既失控低級敵人
有時我喺度諗 十鬥士係咪殺左果啲日本仔全家搞到喺當地咁唔受歡迎
其實我覺得digimon唔識岀玩具

真紅蓮咁受歡迎,啲產品都係少得可憐

成撚日淨係奧米加,戰鬥暴龍,奧米加,戰鬥暴龍互loop

最多岀左隻帝王龍甲獸
其實04當拉打咁睇咪得囉都玩得卡同裝甲,今次親自落場打夠哂寫實喇掛,唔似PKM咁唔打訓練員
最起碼shf出番隻機甲龍獸啦bandie正一仆街黎
屌 咁都俾你講到
04 我都睇哂,覺得唔錯,幾鐘意唔同形態戰魂裝界。

By the way,我又要借機hardsell 下06,睇哂就知好睇
其實似超級戰隊多啲,定律既紅藍白綠戰士+女粉紅,打多陣仲有追加隊員入隊,之後合一出超霸戰魂同遠古戰魂咪當機械人合體咁班日本仔其實係咪剩係想睇數碼暴龍係現實世界打架咋
冇人貼天女獸, 係咪因為個動作太難擺

佢真係改錯名
如果你係指遠古果十隻究極體
應該出返前篇講佢地
OP 同卡都明明有哂佢地既樣
尤其 OP用黑白, 好有傳說既 feel
又幾好睇 想衝現
對手好多制肘
個膊頭又頂
條絲帶又頂
但整體幾好

超進化魂無呢隻對翼咁好
唔好賴啦,香港當年都係大把人唔鍾意04,所以05先要搵亞古獸返黎救亡,當年大把人見到冇左數碼獸拍檔已經唔睇,本身個劇情又唔係for小朋友,只係而家個個廿幾三十歲先開始識欣賞

嗰陣個個攞住暴龍機養數碼獸係因為有代入感,學上面話齋,要變身我睇拉打睇戰隊咪得
反而呢對翼先唔似天女獸
你講嗰個05已經係好多好多年後
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞