數碼暴龍玩具討論區#35 colour

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
隻機暴幾時會出
有無人玩過隻美版x抗體暴龍機,推唔推薦,有啲心郁郁想買黎玩下
同日版一樣 而且好過日版
日版mon出廠setting有問題 好暗好難睇
美版就無呢個問題
唔該晒ching 岩岩喺amazon買左
唔知點解而家日本版炒到禁貴
因為日版魂限黎 美版店販
剛才見到fb有人講
ver345都各自有連動合體
要有v5先合到千年
好大個坑
等佢be 出算
Be玩法唔同
暴龍機玩落手係唔同d BE個app廢到我放棄左了
舊代重好過而家
唔知acom 連到彩機未連到就啦洗齊曬咁多個version
app真垃圾
但最近一期大更新後有返item
鏗左好多時間

加上一張DLC be 卡先一百幾十
想搵部X抗體透紫色 邊度有得收?
咪又係旋拍
可能你行奇趣有機會見到掛
想問新彩色暴龍機公怖左進收錄幾多隻數碼暴龍未?

同埋想問美版x抗機暴龍圖鑑
公布左

同日版一樣

想問下01果部暴龍機出完ver. Final 之後係咪就唔會再出家啦?

如果再出係咪都只會出彩mon 版??
如果01出彩mon咪又可以再吸血囉,不過bandai投閑置散冇辦法,數碼暴龍只係近年收購返嚟嘅IP,分分鐘負責嗰group人對數碼暴龍都冇咩認識
最近先見到ver 15 17 final... 但個價比人炒到太貴...

咁唯有等下佢出彩mon 先再買部黎玩下
有愛既話無需要睇原價係幾多
冇錢學咩人買玩具呀傻西
踩親你隻顛狗條尾? 定你都係有份炒嘅傻鳩啊?
慢慢等下先, 唔緊火的
魂限就應該唔會再出
如果真係有興趣
建議買complete 個價叫正常少少 內容最多
15th就炒到過千 但內容唔夠complete多 無last evolution個章玩 係個色好睇
至於color機 目前出既都係養成機多
冒險機唔係話無機會 不過你見佢育成機出得個十幾隻獸都賣成400幾
冒險機應該真係天價 相信佢壓低到成本前唔會出住
我有部complete未玩過
mark底先 之後如果見你等tv版嗰啲跌穿ipo先買就鞭你
深水埗見紅蓮動畫版$69
你哋唔開我開了,你哋想另開就自行開新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞