數碼暴龍玩具討論區#35 colour

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
迪路系當然有不過好似SHF天女獸為例,根本就係超進化魂改裝出嚟,收到嗰下啲洩氣嘅感覺就好似酸鹼中和咁,有種為個IP延續落去資助下咁嘅感覺,不過冇話呢個感覺係正面定係負面

唔知大家明唔明
呢都冇人訂左新shf天女獸? 想睇實圖
無人post 天女
影上黎比較下

要end 都要end 資助唔到

但已經過左死忠既階段
出得差就唔入
睇唔岩都唔入
要有一睇上眼就有sparkling

btw 都係呢排睇執屋節目 先識sparkling joy
不過sparkling joy個女人已經冇咁堅持
興奮得滯睇漏左
我唔太好NX個種迷你版,原作版個可動同質素又唔跌穿$70都唔多想買FRSA先合我口味,但睇黎04都好難出到了

奧米加真係睇到厭咁滯,仲煩過元祖高達同自由
我有訂,但港魂聽日先出貨,要後日先收到
如果真係出04就好是但一隻都好滿足
最後ALTER S 改少少搞掂
冇期望冇失望
師兄識貨 06 Xros 出既盒模型仲有張 Digimemory, 橡膠公仔又跟1張。之前日本網完夢儲齊 !
Exactly,有時當捐錢拎紀念品,希望佢一直出落去。

其實模型line有更新已經算係咁,但佢出乜都比人屌,冇乜人買,機又得diehard fans支持。成個brand愈來愈摺,個勢遲早停line。大家同數碼暴龍告別係遲早嘅事
Bandai接手都未有十年已經聞到陣執笠嘅味道
如果先出SHF後出超進化魂
你會唔會感覺開心D
如果shf 同超進化魂有真紅蓮就正
你下下出01仲要改色就出咁冇誠意
動畫條line鳩出04戰魂我都即刻比錢啦
夠唔夠膽再版墮天地獄獸電單車
超進化魂好開心架喇,同02迪路獸D3暴龍機一樣咁開心
比丘獸同基爾獸
果時超進化魂又係一街死貨。bandai開新模出天使,個個等跌破招股價先考慮買,街外人已經識佢老鼠,點知連自己人都唔支持,個IP點撐得起
個個喺度問炒唔炒得起算啦慣咗
再版?用錯term啦
超進化魂頭幾隻 我細細個果時已經有咁既玩具根本拎返廿年前既野出黎賣

模型又係奇撚怪 魔改果堆型得黎又幾好賣冇喇喇走去出tv版

shf又唔肯開新模 金甲龍獸果堆放魂限賣貴啲都好過淨出模型
超進化魂全部開新模架喎仲要有diecast,全部親生阿媽操刀唔好屈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞