Whatsapp新刷單騙局?有無ching中?

143 回覆
27 Like 382 Dislike
咪VB儲flag vb由佢封啦
日薪$1500-$4000
智力正常都知冇咁荀
fps有你銀行資料
1xx蚊都洗黑錢
你想查俾錢嗰個定收錢嗰個?

而家佢俾錢我,我無得閒去查佢既資料

而我只係佢隨機抽中一個電話號碼,咁岩無block 佢又同佢傾左一陣偈,之後佢就用左頭先隨機抽出黎既電話號碼用轉數快過數俾我,當然佢過數俾我嗰時佢會見到 L××××, c****** y***********,咁但係我無法阻止架喎

你咪試下求其過一蚊俾一個你唔識既電話號碼,睇下拎到幾多銀行資料
即係查到
phone number+name
其實你只要加任何電話落phone book
只要電話號碼有登記轉數快
你隨時可以睇到人地登記既姓同名******
公開架.....
邊有咁多同名同電話號碼?
你打俾銀行咪知
你鍾意啦
我覆左佢T
比人收多左我兩蚊MESSAGE費
但廿零蚊買了一個follower真係貴咗啲
我有消息喎,岩岩個Group到出黎
我岩岩Group出黎,由頭玩到落尾
我玩緊,開頭收咗兩筆fps,問佢話可以轉USDT
咁仲好,唔使驚動銀行,全程直入wallet
詳細點玩法玩左幾多次開始比人割?
有冇圖睇吓?😂
你入咗幾多落去?😂
只係收錢無任何轉出,有無洗黑錢風險?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞