Whatsapp新刷單騙局?有無ching中?

143 回覆
27 Like 382 Dislike
Halcyon recruitment PTE Ltd
有個叫 Isabelle Lee WhatsApp 我。
話係合作人事公司推介,叫做啲marketing
推廣野,日薪可達1500至4000.
又叫我試單,去youtube指定兩個頻道訂閱,
試單有126蚊收。

係咪詐騙?anyway. Blocked.
不是 (126蚊)
唔係詐騙,唔通會係真?
一定唔係啦屌
我就賺咗
不是網騙?你點知?試過?好搵唔好搵?
Ching指點下。
聽人講會真係過數比你 之後覺得有賺 條友會叫你儲值入錢之類之類
係 我都收到佢地過數
而家搵到首期準備上車
妖,咪即係網騙囉,貪佢嗰126蚊把撚毛。

恭喜發財呀!
https://www.halcyonrecruitment.com/news/82/fraud-alert.html

FRAUD ALERT
We are aware that there is currently false marketing being done bearing the Halcyon logo. We have taken steps to to remedy this but in the meantime this is to confirm that we continue to operate out of two locations, these being Singapore, Level 19, Singapore Land Tower, 50 Raffles Place, Singapore 048623 and Southampton, International House, George Curl Way, Southampton, SO18 2RZ.
If you have any concerns, please contact us via jobs@halcyonrecruitment.com or call us directly.
我試咗答佢「有興趣」
之後對方就唔回應我
幻想post
係真嘅,做咗半年已買到一個皇廷一號三房單位
之後叫你入錢就話賺夠啦
💥易遊娛樂城💥
㊗️你喺新嘅一年!
🧧五·福·臨·門🧧
🧧事·事·如·意🧧
🧧財·源·滾·滾🧧
🧧合·家·歡·樂🧧
🎁新年新用戶免費贈188🎁
👍絕對冇伏!絕對冇伏!👍
👍全力打造全港最佳娛樂城👍
◆服務至上◆提款迅速◆大額無憂◆

👉官方網站:
eu056.com

點擊《進入遊戲》即有客服為你送

退訂請回覆T
俾埋個template你回
試單出手太低 冇一千都唔做
之前收1200
試過呃返嗰條友幾百蚊

同我爆
係咪要求你用telegram嚟玩?
無提telegram.
呢排有好多類似嘅嘢 我呢兩三星期就收過兩次Whatsapp 同你差唔多 要我去一個購物網 不停like 咁截圖 第一次參加俾35蚊

係呃人就肯定 我見咁鬼煩 又規定一定要用telegram 呃人都搞到咁撚複雜 就唔撚理佢

呢檔嘢收嘅其中一次係用英文 近日另一次就用中文聯絡 我玩咗一次無興趣再理佢 之前傳Whatsapp 條「女」就日日傳message 過嚟 來來去去個一句 我廢撚事理佢 block鳩咗佢算數
Good job bro.
師兄你去做啦比返d錢岩智商嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞