Whatsapp新刷單騙局?有無ching中?

143 回覆
27 Like 382 Dislike
有冇美食評估員 其實係搞乜
梗係真啦, 2023年啦喎, 仲有whatsapp詐騙咩
而且騙徒銀行戶口如果俾人查或者凍結 都有機會影響自己戶口
為左一百幾十就無謂啦
做過,收完百幾蚊話賺夠離場,即刻由打英文變打中文鬧我
明智
以乎佢無 hunt 錯人 🙏🙏🙏
都2023年重用緊WhatsApp
一早轉哂TG Signal
T
一定唔係,除非係

到底邊到賣我電話
呢排收得特別多
柬埔寨無得撈喲人才返晒黎?
起完樓主底 佢唔係扮
似係平時冇乜點同人傾計嘅毒撚
我都係 佢真係俾左百幾蚊我 之後我就block左佢
起完樓主底?? 係毒撚?? 哈哈!!!
會中招果啲根本智商有問題
都唔新啦
假到爆
Hello👋🏻I'm N_Bendtner (from Passion Times Recruitment Agency.
Hong Kong branch are urgently looking for candidates to work for some companies of part-time/full-time.

can i jian dor siu siu information with you ?
頭1-2單有錢收 做到咁上下就要你入錢俾佢 到時同佢講依輪我都賺夠
依兩個月做過兩單 唔同人搵我 但同一條友過數佢地真係on99
有冇link 😂我都試過收到呢啲,賺左佢幾十蚊之後就唔理佢
收到呢啲訊息根本同中左個細細地嘅獎無分別,嗰日行運
收過佢$35😂
識人都有玩9佢地,like下ig fb就收100幾十。
我都收過好多次,聽完fd講玩左一次,都真係有錢收,之後覺得哂時間,再收到都無再玩
爆乜鳩呀懵撚你試下拎張相去報警拉人 差佬都笑你弱智
你個果咁曬時間的我玩過一次like youtube channel 同 ig post,like哂兩樣,就已經有舊幾。
玩左一次,再收到其他人黎就無再玩,曬時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞