街角遊記

390 回覆
181 Like 17 Dislike
真係唔夠擔影人正面

有咩好驚 其實好多人都好鐘意上鏡

試過行過燒味鋪,見到有個師奶偷影個燒味師傅
師傅:下,要影相呀?早講呀嘛,擺個靚pose先

真係唔夠擔影人正面

有咩好驚 其實好多人都好鐘意上鏡

試過行過燒味鋪,見到有個師奶偷影個燒味師傅
師傅:下,要影相呀?早講呀嘛,擺個靚pose先

呢d表示歡迎我會行近影 唔洗咁多雜物入鏡

有冇人今日去咗影日落?
想問吓 有冇人up唔到相?
Up極都係上傳失敗
十二、霓虹夜

唔係咩新玩法,但未玩過咪試吓。呢個位其實好好影,霓虹招牌同紅van好夾,但成個環境好紅好橙,唔知咁執叫唔叫好。
我最鐘意一排小巴嗰張 最尾嗰張都幾鐘意,但影嗰陣唔小心有其他嘢入咗鏡,crop窄咗。

沈咗?
冇人嘅
沈咗?
冇人嘅

lm
lm學野
十二、霓虹夜

唔係咩新玩法,但未玩過咪試吓。呢個位其實好好影,霓虹招牌同紅van好夾,但成個環境好紅好橙,唔知咁執叫唔叫好。
我最鐘意一排小巴嗰張 最尾嗰張都幾鐘意,但影嗰陣唔小心有其他嘢入咗鏡,crop窄咗。

我年頭都影過霓虹燈 當時只係為左影一堆相返屋企練下LR 得閒po幾張上黎分享下
十三、尖沙咀日常

今次本身想由紅磡行過去睇吓有咩影到,但行咗陣未發現到有咩有趣嘅嘢,所以直上天橋去咗尖咀。filter執咗隻近日系又唔會覺得濃嘅色,睇落似似哋菲林。

·找亮點

·日系伯

·捕咗佢好耐 但媽媽響度唔敢行太近

·姐妹花

·唔知點解覺得佢好焦點

·多謝你個pose

·佢媽媽見我影完佢就遞部電話俾我叫我幫埋佢地影

·姐姐笑得好甜

·👵🏻:我影定你影?

·等日落

·燒了
十二、霓虹夜

我年頭都影過霓虹燈 當時只係為左影一堆相返屋企練下LR 得閒po幾張上黎分享下

快點

·燒了

巴打邊日去影 我3號去咗影日落又係好似你張相嗰日咁

·燒了

我10月29去 3號我去咗龍鼓灘影 嗰日都好靚呀

·燒了

對情侶捕捉得咁靚
今次d街拍睇落好舒服
色調同構圖都係
我自己鍾意呢種多過重口味果d
今次d街拍睇落好舒服
色調同構圖都係
我自己鍾意呢種多過重口味果d

配合番「日常」嘅感覺

·燒了

最可惜個日落對唔正個灘 斜咗少少 同埋好似拎得太高
Lm
我想問neon 你係咪用重曝影嫁?
LM幫推
我想問neon 你係咪用重曝影嫁?

用鏡射影架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞