[KPOP] K-POP 2023討論區 (10)

1001 回覆
2 Like 18 Dislike
本身已經造假比人當人球咁踢黎踢去
又比人鬧得好勁
啲成員心理應該唔會太好受
而且狗竹想走就走
HYBE應該好想佢地散
下下星期NU'EST JR 香港見面會取消
https://www.instagram.com/p/Co6yv2apxYg/
打嗰幾隻字哂18秒
呢個場劃位完全係逼人一係買$1580一係唔好買
Cls
粉紅色咁大
憑咩呀
唔止哩場 好多都VIP 佔多過50%
勁過份
造假團係咁啱喺P社旗下
又仲未完約
應該未到夾硬解約嘅地步嘅
不過佢哋入面有啲應該都想唔撈好耐
唔會似NU'EST以為自己嚟緊慶祝10周年
點知變解散
三線明星 都夠膽開呢啲價
https://twitter.com/swithcafe/status/1627976148562096128?s=46&t=uPtAw0gDxZ-aks4trOcnqQ
呢啲先係encore架嘛每句都唱到大大聲 同其他團一樣會玩啲花臣 但唔會扮晒要玩花臣唱唔到歌
一線價
唱成咁 其他團點跟
呢度啲pr 好難做
未完約解約賠俾佢哋貴D
定幫佢哋出碟打歌但冇乜錢賺蝕D
呢個POST講乜都得
想屌邊隊直接講名就得,有道理就有人撐
死宗fans/ 隊友粉都仲會幫襯下嘅
但普通kpop路人飯見到呢個價都會放棄
Encore 天團 1人eh…. 十秒扮冇聲嗰隊
fromis_9上隻碟仲賣到13萬隻 應該唔會蝕
HYBE方面“會幫助SM歌手們進軍北美”

21日HYBE企業說明會上,CEO朴智元(音)強調瞭如果HYBE收購SM,將產生巨大的協同效應,特別是談到了防彈少年團的成功事例和之前賈斯汀·比伯唱片公司Itaka Holdings的關係網絡與訣竅,表示“可以幫助SM藝人進軍北美市場。SM在東南亞、中國壓倒性的基礎可以幫助HYBE藝人進軍相關市場。”
Apink
香港= kpop 大水魚
一開始以為全隊心諗有無咁慘
原來得一個人
韓仔均價800有找,貴過就開post屌
港場double
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞