[KPOP] K-POP 2023討論區 (10)

1001 回覆
2 Like 18 Dislike
重過姜桃
隊友同屋企人賺既錢俾佢拎左去救流浪狗
李秀滿和樸振英、方時赫的薪酬差異
selfie?
大咬到
highlight!
唔會俾公司影響到
曾集資150萬,LIZ中粉脫飯

肥少少就脫粉,垃圾
「忍不住罵你,idol 要媚粉,要減肥」這些都不適用於全世界的女五——我們中國大氣天生愛豆完美化身竹桿子CHANG YUAN YING ,寶寶們記得打call 噢
gigi由出道肥到而家啲粉絲都冇出過聲
我係星船就立即搵師姐昭宥返黎地獄訓練佢
下次正規一CB打臉
Liz! 我忍不住罵你,idol 要媚粉,要減肥!

由neverland講呢句真係好有說服力
月巴利茲吸血吸到肥肥白白
再反轉豬肚杯葛我地英妹
如果唔係英妹 星船會俾咁多伙食費ive?
如果唔係英妹 會淨到咁多伙食費俾月巴利茲?
gigi雖然又肥又廢又醜又柒
但係佢識講英文同好善良
所以我地me都仲係咁愛佢
STAYC單曲四輯《Teddy Bear》初動:341,047
刷新自身最高初動紀錄
① 單曲四輯《Teddy Bear 》— 341,047
② 單曲三輯《WE NEED LOVE》— 201,072
③ 迷你二輯《YOUNG-LUV.COM》— 153,301
④ 迷你一輯《STEREOTYPE》— 114,203
⑤ 單曲二輯《STAYDOM》— 35,518
⑥ 單曲一輯《Star To A Young Culture》— 10,295​​​
永久進步擔當
gi已經瘦了
所以係又廢又渠
TRI.BE迷你二輯《We are young》初動

W.A.Y ㅡ 16,066
LEVIOSA ㅡ 14,625
VENI VIDI VICI ㅡ 4,234
CONMIGO ㅡ 3,423
TRI.BE Da Loca ㅡ 77

7人女團 6人回歸有個休息成年都未番黎
銷量升左少少 呢首歌都唔差 雖然新沙洞老虎d歌依家聽有浸老土味
其實喺星船嘅團中途話健康問題quit都未必出奇
咁就全團都無主唱了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞