去完泰國 覺得嚟香港旅行嘅人真係好on9

416 回覆
2556 Like 123 Dislike
窮人含撚
所以Eric Chow睇好泰國會成為世界強國
Eric 全中
真係 暫時都仲係得斬人 未有槍戰同炸彈出現
ON9 , 的士佬生意好, 關你旅客撚事咩, 仲要曼谷 十部有九部黑的 唔睇錶
grab 又貴睇錶3 4成, 價錢都唔係問題, 塞車晒時間先最大獲
香港冇歷史文化都講得出 你成世係將軍澳啟德天水圍呢啲地方咪冇
免費玩多樣
地理同天氣有咩問題?
污糟邋遢
啲人又臭
上次去完泰國terminal 商場,第2日即刻發生恐襲,痴拿線
我愛泰夜
貴唔係香港既缺點, 係你既缺點
英國美國食, 你估好平?
美食天堂係因為咩撚國家既野食都有, 中西法日意個D 最基本, 仲有D咩東歐呀, 南亞, 西非菜
話香港冇文化個D 又係ON99, 中西匯聚已經係一種獨特文化啦
有錢既話, 香港旅行基本屈機, 咩都有得玩, 要shopping又得, 要大自然又得
,交通食野又方便 , 白鬼要食女更加easy mode
只有好似台灣個D失敗者咁, 先會覺得香港廢
起番你又支唔支持
定覺得嘥納税人錢起假古董 唔好搞咁多嘢?
唯一係吸引係咪免稅店買女人嘢平啲同名牌平過其他地方
但慳埋都唔夠俾住宿飲食劏
香港只啱有錢人黎shopping
平民黎吃喝玩樂根本弱智
講食物 享受 香港未必係全世界第一
但講治安 香港一定係top3
搶劫 勁撚小 求奇一單都上哂新聞
就算飲醉酒係lkf 都一定唔洗驚
宜家有無食大麻啦?
果邊治安自由行都好喎
你去泰國啲大城市,旅遊區,商業區。一樣冇乜野,好過香港斬人喎。
泰國頂多係會俾人偷你嘢姐,小心啲就冇事㗎啦
西邊街
成條街都係歷史建築
差在未有網媒/KOL拎出嚟煲
KK園屌打HK園
以旅遊嚟計
是但一個國家都好撚過XG 啦
啲人又好禮貌
香港啲景點又唔吸引 服務又差 又貴
由細到大都諗唔通點解有人黎旅遊
連登仔表示:香港都係國際大刀會
路牌有葡文都可以吹奏
其實家陣泰國大部分熱門雞檔都寫明
分晒真女人only 定有人妖
上網做多少少功課已經知間野有冇妖怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞