[KPOP] K-POP 2023討論區 (9)

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
aespa要係連登洗白了
Jiwoo真係靚咗好多導哥冇得再反
下 實力好成績差無用架喎
芽狗會問你隊野咁勁都無nj一半音源
閉上你的逼嘴
Lily都重係咁丑样…
公司就黎 ❌ 啦
我仲會問有冇攞過大賞
李娜恩時隔2年再次進行SNS活動...正式複出預告?

April出身的李娜恩時隔2年重新開始了SNS活動,預告了回歸。

李娜恩18日下午在自己的照片牆上傳了一張照片。她在2021年以後時隔720日上傳的照片,粉絲們也表達了喜悅之情。照片中捕捉到了李娜恩的新頭像,吸引了人們的視線。她透亮的皮膚和乾淨明亮的氛圍。李娜恩以靈巧的下巴線條和清晰的五官展現了清秀的美麗。

另外,李娜恩去年6月曾與namoo actors簽訂過專屬合約。

https://www.instagram.com/p/CozceySylvI/
你辰經錯亂
牙導同我講 佢儲好錢準備做一期會員同買手燈
佢玩咗幾次fan sign啦
有冇沖涼

on99
冬咩事醜左咁多
收手啦
#NAYEON becomes the FIRST Artist to win 'Female Solo Artist of the Year' on 12th Circle Chart Music Awards! 🏆

— The new award under special category was introduced by Circle Chart this year! 💫
直情見到首歌就靜音
張元英
跳舞 ❌
唱歌 ❌
美貌 ❌
公司 ✅
收手啦
收手啦
aespa開咪都無人講霉團化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞