[KPOP] K-POP 2023討論區 (9)

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
你燈Nmixx
去電視台睇ive掃曬一位?
SM職員們「將抵抗HYBE,為現代表李成洙·卓英俊加油」

17日,SM普通職員協議會向SM全體職員發送了題為「與不法、逃稅李秀滿一起的HYBE,請停止對SM的敵對性收購」的郵件。表明參與聲明意向的208名普通職員佔SM全體普通職員的一半。據悉,晚一些才知道該聲明的職員在申請結束後仍在繼續申請。
Twice vs IVE
對團隊已經冇❤️💛了
依家仲會留意下Lily❤️‍🔥
自從愛上NewJeans❤️‍🔥之後,就冇留意Sullyoon了(好似都唔係咁靚,應該話我當時係比實力吸引
你睇中newjean乜嘢
Hybe 話好撚波。
黎個大換血
你地唔做,大把人做
抄晒佢地,HYBE 又唔係第一次咁做
打算集體辭職定係斟晒pantry啲水?
有實力有樣皇得起
絕交!!
多鳩餘阻住人搵食,公司做咩決定你啲職員仔控制到咩?
以為自己係邊個?
咁都反到 間間大公司都唔使撈啦
金高銀定suzy?
我地會佔領SM,反抗極權Hybe
Nmixx 有閪人驚咩
一開始都唔知
佢地第一隻專,我睇聽完attention 覺得佢地冇咩特別。
啲年尾頒獎典禮,本身為咗睇NMIXX
係等NMIXX表演個時被迫聽佢地啲歌
但就越聽越正

開始留意係由MMA見到佢地跳舞勁齊
之後SBS GayoDaejeonDanielle❤️‍🔥 個做造型勁靚,似Nancy💝

其他成員啲造型都勁靚

睇睇下覺得佢地都幾ok
但到 Ditto 又係睇聽完都未愛上佢地,只係歌好聽
直到首OMG,我覺得角方面都完美,我比100分

之後睇真啲。原來啲成員勁靚 + 啲性格勁好
各有特色
跟手就覺得成 感覺勁好

所以我睇中newjean乜嘢?
就係整隊NewJeans💗本身
無限擴張依世都唔會死當兵都有新血補上
開咪鬥過啦能樣
撐ive反霸權啦
炒撚晒班搞事狗啦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞