做過美心月餅廠,你問我答

190 回覆
2 Like 13 Dislike
我細妹訓左 聽朝我用電話拍佢部部電話再UPLOAD GOOGLE DRIVE LINK 上黎
話叫我報警果D護主犬唔這該你地收皮
佢係衰仆街借人錢唔還不負責住
佢會有報應

真心支持你報警 有證據既話警方會受理

crop相就話人改圖 你班護主犬真係好低質

你d cap圖起晒格喎
換手機啦,同埋whatapp可以show埋電話,你show埋咪知囉

師兄 你張相DPI仲但過我果張

就算你自己POST上黎都會壓縮啦你要原圖我google drive 比條LINK上黎囉
話人改圖又關低清乜事 比non crop圖你又帶人遊花園
你食花生又好護航又好唔好打算帶人離題啦

真心,show電話啦,橫掂你有佢電話(如果號碼岩),一show就清楚
陳應前你話人改圖唔該專業D 你假假地都讀左幾年IVE 先畢業 唔好再用自己既所謂童顏去欺騙D無知少女 你遲早會有報應

有冇合照?幫你阿妹打格先

你終於有破綻,張相入面嘅錄音,正常聽咗係會變藍色,點解會係灰色,因為你啱啱作完,改完圖,錄音自己都冇聽返。我講得啱唔啱啊癡線佬

你自己試下係ITUNES BACK UP 返啦 佢會當你冇聽過條TRACK 嫁 唔好再幫自己辯護 呃唔到人嫁

究竟樣有咩得罪你,可以令到你咁樣玩我,故事,對話,圖片可以俾你準備好晒,你係咪真係有精神病

你d cap圖起晒格喎
換手機啦,同埋whatapp可以show埋電話,你show埋咪知囉

師兄 你張相DPI仲但過我果張

就算你自己POST上黎都會壓縮啦你要原圖我google drive 比條LINK上黎囉
話人改圖又關低清乜事 比non crop圖你又帶人遊花園
你食花生又好護航又好唔好打算帶人離題啦

佢唔算離題既
我估佢係想唔好set 名 露番個電話號碼出黎姐
奶黃月餅出左半日就賣撚哂 限量版㗎?
變左起底post
受害者呀哥爆多啲野啦,你有道理既隻狗公實會收皮既
up埋錄音ok?
留名食花生
幾年前考完DSE個陣做個
係個爐前掃蛋
掃得又累又係咁比人話掃得唔好要掃好D咁
煩到仆街
做左一日就冇做
之後走左去返炒散
錢多又好做D
搵PT千奇咪搵美心黎做

真心出面大把工好過美心...
但年年都有一車車 既Dse 入去做
前年入過去做,好多女。日日吹水吹到收工
花生呢 我係大埔甘寧
 陳應前你而家先黎淆冇用嫁
你還唔還錢講真冇所謂
我妹要你負返男人既責任 你一次又一次玩弄人感情 肉體
而家先黎後悔太遲
咁多位我而家係我妹部手機睇緊D對話
基於某D私人圖片冇得公開 我又唔可以DEL (保留證明)
請問有乜分法拍片POST上黎又唔比人CAP到?

改圖改到你咁,連電話號碼你都改錯,好佩服你咁有心機作故仔,又整對話。有咩得罪你你咪講囉,作到你有細妹,又話大埋肚,究竟你係邊個,我幾時有得罪個癡線佬。
如果真係有大肚咁一定有醫院紀錄架,唔該post 埋上黎
Hi你條尾:
唔好再喺度作故仔,你話我有問你個妹借錢,咁你實有存提記錄實有啦,你慢慢改圖啦我等你。其實你屋企人真係有啊妹?你不如吹大啲話我搞大左你阿媽個肚,生左你出黎啦。
起美心月餅做左3年,
陳應前係狗公 我都聽過
但搞大人個肚真係無聽過

我前排同人鬧交幾句就比人起左底

我估flu巴打你應該都係得罪過人姐

小小事 咪鬼理佢地啦

清者自清
陳應前做咩位,好似見過
 陳應前你而家先黎淆冇用嫁
你還唔還錢講真冇所謂
我妹要你負返男人既責任 你一次又一次玩弄人感情 肉體
而家先黎後悔太遲
咁多位我而家係我妹部手機睇緊D對話
基於某D私人圖片冇得公開 我又唔可以DEL (保留證明)
請問有乜分法拍片POST上黎又唔比人CAP到?

又話要公開又話唔公得開 你話佢搞埋你老母都得啦 你連個number都改錯 下次玩人小心啲
留名跟進,邊個先係真
留名跟進,邊個先係真

佢改圖,連我電話都改錯,你仲諗邊個係真,明顯佢造假啦。 我就來暈喇
留名待笑
做乜9
呢個post有d留言又睇唔到既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞