做過美心月餅廠,你問我答

190 回覆
2 Like 13 Dislike
借刀味愈黎愈濃
花生!
求你快啲去報警,到時可以早啲送你去青山
樓上班連登友真心冷血
而家係咪興跟車太貼反撞車?
我岩岩先收工 好 你要對話我而家比你
唔好以為係我細妹部電話DEL晒紀綠就冇事
好彩佢有ITUNES BACKUP
你班水泥隊雞蟲唔洗旨意幫佢甩身
我先貼一張 你話自己唔係得3分衰到讀FD?考左兩年DSE 先得三分 廿五歲人成熟D啦

屌你張cap圖像數唔好再低d?
睇到眼都花
借刀味愈黎愈濃
花生!

有真圖你都選擇性失明 好明顯係陳應前D 雞蟲FD 啦 咁多位美心員工小心佢地 同陳應前痴得埋身果班人都一樣嫁 !!!

花生都唔俾食
惡過共產黨
你唔覺得你鋪出嚟啲對話,啲文字好朦朧
有冇IT高手可以幫手睇下,條友幅圖

你等食屎都得 人面獸身仆街仔

講到佢咁衰 咁仆街搞大你個妹
咁你做呀哥 仲唔報警
係到做鍵盤戰士

屌你連登係咪咁低質
係我阿母比佢搞大 佢唔認數 報警搵警察有用?
你睇得TVB多?
雞蟲FD就收收皮啦

你做呀哥真係好撚廢 個妹俾人搞大個肚
整係識係到亂吠
刀唔係咁借 唔好做埋d幼稚行為啦
改圖改到咁垃圾
仲有你唔好以為冇人知你係邊個
幾年前考完DSE個陣做個
係個爐前掃蛋
掃得又累又係咁比人話掃得唔好要掃好D咁
煩到仆街
做左一日就冇做
之後走左去返炒散
錢多又好做D
搵PT千奇咪搵美心黎做
我真係好想知呢個癡線佬係邊個,點解可以咁有心機作故仔,係真癡線定同我真係好大仇口,有冇人可以幫下我,睇下呢條係友邊個,真係有啲驚左佢。

crop相就話人改圖 你班護主犬真係好低質

你d cap圖起晒格喎
換手機啦,同埋whatapp可以show埋電話,你show埋咪知囉

你d cap圖起晒格喎
換手機啦,同埋whatapp可以show埋電話,你show埋咪知囉

師兄 你張相DPI仲但過我果張

屌係喎
自膠

你終於有破綻,張相入面嘅錄音,正常聽咗係會變藍色,點解會係灰色,因為你啱啱作完,改完圖,錄音自己都冇聽返。我講得啱唔啱啊癡線佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞