做過美心月餅廠,你問我答

190 回覆
2 Like 13 Dislike
個post變左爆人資料同比人爆

一時又話一條女都溝唔到,一時又話搞大人個肚,精神分裂?

浩誠哥 出黎解話

有人話過係同一條友做咩
柒少陣啦

浩誠哥 出黎解話

佢話唔關佢事喎
咪on9啦,我WhatsApp都唔係呢個名
你係咪癡線架,作故仔作到你咁,識我嘅人都知我冇女朋友。
你post啲對話出嚟睇囉,攞證據出黎

條仆街仔CAM 住個POST 我一回就係咁打電話比我個妹
我警告你 我知你係邊度返工 你再咁搞我屋企人 我唔會放過你
唔好以為你有班打手雞蟲FD 我地會驚 !
我今晚會叫我阿妹POST圖上黎

快啲po
我唔係考3分囉,同埋我唔係讀中專,你咪on9。你細妹叫咩名啊,鋪對話出嚟囉,你講到咁真,攞證據出嚟比大家睇
究竟得罪咗你D咩,你可以癡線到咁,你係咪有妄想症,精神病?我真係唔知身邊有咁樣嘅人存在,快鋪對話出嚟,咪再起到裝神弄鬼

記得post埋個對話日期出黎喎
如果你想用兩部電話作啲對話出黎去老屈人就慳啲啦
飯堂呀姐係咪比好少送你食?

可以嗌多送
不過都係比多少少

可以嗌多送
不過都係比多少少

係咪仲係一樣餸快餐送個黎
另一樣佢地煮
你最好就接我放工啦,如果你夠膽嘅話。其實你係咪毒撚一個,唔夠膽當面話我,只係敢起背後中傷我。最好笑係你作啲故仔真係好假,WhatsApp名錯,時間又唔夠膽俾人睇,對話一張都冇,你叫人哋點信你,好心你翻翻現實世界啦,唔好再沉迷自己嘅世界,如果你係覺得我同某D女仔好friend,你妒忌嘅,你咪自己去爭取囉,你覺唔覺得自己好小學雞,真係好想知你今年幾多歲,仲咁幼稚,小學畢業未?我知有啲女仔係鍾意毒撚,支持你溝到女,咪再煩我。
Whatapp都扮埋咁撚有心機

唔post死全家

你等食屎都得 人面獸身仆街仔

講到佢咁衰 咁仆街搞大你個妹
咁你做呀哥 仲唔報警
係到做鍵盤戰士
你係咪癡線,你係點樣可以改圖改到咁樣,真心佩服你,你真係好專業,作故仔作到咁,唔佩服你都唔得
你改圖咁勁,其實你想作咩故仔,咩對話都得,只要你想,你話我係金正恩都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞