[PC/PS/XBOX/NS] [哈利波特] Hogwarts Legacy 霍格華茲的傳承 (4) - 留意官方活動

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
好似銷量唔錯?
好欣慰 希望出下DLC/續集
屌 有排先玩到依到
買steam有得退
有啲人真係開唔到
建議用返steam 唔係爭好多
想問下係咪要入game拎左先會update?

Twitch拎曬4樣野 亦都link左account

利申未買 想拎定先 所以唔肯定依家咁係拎左未
Ps5
信和千代田 $548
地庫 $499日版
其他$598
我開盡玩左成日乜bug都無遇過
有問題既都係果班買唔起top spec的死窮L
無錢就去玩console 米能煩得唔得
啱啱去話無了
聽到條黑妹講英文就唔開胃
咁多人買
尋晚我試左係要入game link左wb ac再返依個網㩒step 5 confirm,之後重新開game就有
Sorry我一買完已經一路落電梯一路留言
Q:我能夠在持有《霍格華茲 的傳承》之前賺取掉寶嗎?

A:可以。––您不需要持有遊戲,即可從掉寶活動頁面中觀看並賺取掉寶。只需要持有一個WB Games帳號即可賺取掉寶。但是,您需要登錄《霍格華茲 的傳承》並設置您的帳戶才能在網站上賺取掉寶。等您持有遊戲並設置好帳戶後,返回掉寶網站並領取獎勵。若使用與領取掉寶相同的WB Games帳號登錄遊戲,則獎勵都將會移轉至遊戲內容。此功能也適用於其他如PlayStation®4、Xbox One、以及Nintendo Switch等較晚發布的版本。

意思應該係你link哂所有野PS AC, WB AC, Harry Potter Fan Club AC,Twitch都拎咗獎勵。到你有Game果陣番嚟呢個頁面就應該每個item可以兌換到。
多多石(臭石)嗰個串嘴npc死𡃁妹先黑人憎
幫佢搵嘢仲要屌9你
好似中bug
身上滿曬嘢,去到個特別寶箱
話我滿曬拿唔到
Load save 之後再入去都當我開咗

有無人知係乜來?
仲有Twitch AC
其實邊度口音黎?
咪就係個身冇位囉
得閒無事就賣左d唔著既裝啦
做緊住就唯有搵最平既拆左佢
有冇發覺好多角色都射喱眼
bell tower下面有個位有空相框,張圖係隻貓石像企係幅畫隔離
有冇人搵到隻蛾
有冇Ching 知道188 有冇現貨賣?
如果有就放工狗衝
好似係d垃圾袍/帽,好快就換左
你當佢非洲加印度
非洲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞