[PC/PS/XBOX/NS] [哈利波特] Hogwarts Legacy 霍格華茲的傳承 (4) - 留意官方活動

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
啲PS撚真係好撚惡
咩野黨都好
可唔可以講返多d遊戲內既野
優撚夠未呀
好煩呀
大家有冇興趣討論返隻game
仲衰撚過硬件台
以為玩後啲會有Quidditch 添不過要整得好等加佢要整過另一隻game咁滯
呢度一向低質 太多中學生上
好彩有比返佢 唔係就冇人玩多多石
仲玩緊其他game,未得閒轉,早玩有冇著數?
其實PC 畫面靚d,PS 少bug d 唔係公認?有咩好拗?年齡層太細?好少打機?
Thank you
唔洗re了
最L煩就係班優化L,連續4個post都講spec洗版趕客,仲好意思出聲。屌你老母自己部電腦廢無錢買卡又唔識自己mod個performance就塞返自己入老母個洞度重新投胎啦。SPEC都好講。
多幾件外觀多隻寵,實際上又好似真係冇咩著數
pc 定ps5都要鬥似小學雞多
其實都係無乜人玩,巫師棋已經夠少人玩佢就少人玩過巫師棋,但都叫做好過無人玩
原來搞笑post,愈睇愈好笑
個個支那式討論,輕輕高人一格就意為可以踩得死人,人上有人,都唔知自己上面仲有幾多萬格
似係出咗社會返工 上網睇完評論買咗部勁PC跟住喺度J個班接受唔到啲人踩PC
完全唔知乜Q黎連一集電影都未睇過唔建議玩,會玩到好無癮。呢隻Game雖然好玩但其實都好fans向,佢入面好多野已經expect玩個個人知,無太多解釋
唔淨只 setting 問題

成個系統架構都有好大關連

始終主機系統架構係針對遊戲、為遊戲而生,資源分配同發揮上一定好過 windows pc
關咩事 之前Elden Ring Post都冇咁多人問spec
究竟咩事 明明Steam有寫明咩Spec先叫夠唔係咩 又唔見其他game咁多人問

表情真係搞唔掂
中學生有account咩
條街有得買未,
其實兩邊人都差唔多。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞