咒術迴戰(28)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
火肯定係術式以外嘅野
因為火山頭見佢玩火呆撚咗
宿儺仲話乜你咁簡單嘅野都唔識
靈魂成佛,留低件式神畀乙骨
伏黑個容器唔夠虎杖咁好
伏黑第一次開嗰陣講過領域都關想像力事,所以同一個術式可以開唔同領域,雖然主要效果都係必中+120%
同律師應該都有唔少束縛,冇得攻擊,畀機會對手反駁,開完又唔一定有效果
咒力都冇可能高過廚房佬啦
石流特登走去送頭係搞乜
本身諗住可以食餐飽,點知呢餐勁得濟,撐爆咗個肚
伏黑十種影法+廢精神力已經好用過虎仗
邊個係萬...
講到天才律師
鬥智力邊個夠佢個天才律師嚟
要破佢都係唔講規矩咁破啦一係就用唔到術式都打死佢
上左津美紀身既術師
虎杖係監獄
式神就有5分鐘限制
搵件替死鬼靈魂做祭品可唔可以解除五分鐘限制呢
我意思係 萬 係邊個
有之前講過佢同宿儺關係?
想問係咪從未提過咁解
如果又係生薑燒,咁唔知算係神作定係集jump大成之作
冇提過,剩係知係男,會津人,單方面迷戀廚房佬
Thx
分分鐘又嚟啲咩肉體跟唔上內在力量既老套橋
正常黎計,應該要主角學到招技,之後經歷幾次戰鬥,就變得熟練同埋可以爆SEED
但虎仗黎黎去去都係黑閃,真係除左黑閃切割月牙天沖之外,我諗唔到有咩方法令佢可以係黎緊幾場戰鬥中拎到優勢
除非佢係覺醒自己既術式,又或者真係拎哂三兄弟術式,咁就真係仲有睇頭
如果佢去到尾都係得真希以下既體術真係食得屎
話晒都九相圖,希望生性D有自己術式
其實真係應該關九相圖事,虎仗係唯一一個角色有正面咁打哂三兄弟
可能真係可以用哂全部術式
不過我都始終希望佢有自己術式,但去到咁後期先覺醒又覺得好似好牽強
如果勁到一覺醒就有用,又好似好亂黎,如果覺醒後無用,又真係無哂意思咁
又唔好咁講嘅 真希都係中後先爆seed
我估佢可以覺醒做強大嘅support,
如果話Tier 0係宿儺555
Tier1係乙骨夏油(特級術師level)
Tier2係虎仗惠(特一級level已滿,特級未達)
Tier3係一級level
虎仗有可能接近tier1/就係tier1

順帶一提
基本上除咗真希、秤同乙骨之外
兩間校園其他角色可以用戰力嚟比就冇乜 而且連主打戲份都冇乜 甚至如果唔計後面兩個中後期先出現 其實就得番真希係非主角團嘅人,其他人嘅定位其實有啲尷尬
虎仗有可能接近tier1/就係tier1(如果有術式)
Hunter就係大Boss唔係主角打
而作為Hunter fans嘅芥見就…
鹿紫雲:到我未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞