[26] 電單車討論區 (125)

995 回覆
7 Like 0 Dislike
10分鐘咪算好,一位難求,大把 Ching 有錢都無位租
屌你
你個形容詞
學牌冇限速跟牌行
我當初都想學牌出,但諗諗下真係好唔化算。又限時限刻揸,又要睇邊度學禁,養住佢又多多限制,仲要得果50,真係加監到2047都換到正式牌

利申P緊第4個月,除左食幾張牛肉乾之外一切安好
雖然一般都跟牌行同hold住70,但都總算係想去邊就去邊,想幾時出就幾時出
而家就係屌緊你人哋飛你又跟住人飛
係呀 學牌長官扣唔到你分添
你係覺得自己完全無錯,無人幫到你

不過你可以諗下帶隊出車果班
係你出事之前同出事之後態度有咩唔同

講左咩自己參透下
希望你可以睇清楚大家屌緊乜
呢到大把人都係學牌已經出車 同埋從來都係針對緊心態問題
跟人行唔係問題 你有牌嘅 話知你點飛
但掛緊學就安分少少啦
唔係人衝你又衝 然後又唔覺得自己有錯 責任全在對方
車場有位已經好好啦 對架車有愛嘅話 十分鐘斜路算得係啲咩
我擺骨位都要行個幾字 車場排極都無消息
搞到想換車都唔敢
希望你考唔到牌啦 咁既心態死得
帶隊果個唔知啲例位喺邊真係會好似上面巴打咁一穫熟
準備定重考
路試一pass 完拎牌果陣跟手就可以重考
不過我欣賞你夠誠實
有車位已經好好 起馬買左架4R返黎 安心放車場
唔駛驚比人搞/偷件 又唔駛驚打風落雨
都係撞手神,當收二手起碼預一皮提防有嘢要整
見多數都係水路死、龍根嗰啲,香港都有唔少 YouTuber 講過吓收二手有咩經歷,可以參考吓

驚嘅咪買新啲 Tec3 / Revo ,舊車通常係驚冇零件要搵劏件嘅啫
行 cup (<= Tec3) 就爽啲,行 I (Revo) 就慳油啲靜啲唔係成日着 Tec

唔知有冇講錯,大家補充吓
有位算好
啲位愈嚟愈貴
如果學牌出車係買定部車先/租定停車場先嘅話,我覺得 ok 嘅
始終而家等車/排車位好好耐吓
渣就唔好喇
我嗰個車位要踩成廿分鐘 loco bike 先去到 你淨係要行十分鐘已經好好
我都無車位 都係泊樓下附近

隔離架46抄咗幾張
26基本上無事
不過無車場始終對換車有卻步
其實我考之前己經訂左車,等自己唔衰得既感覺
最後都係拎匙之前考到

講起車位果時又無諗過呢個問題,好彩公司有位,屋企就多數泊骨位
你啱 好心講多句都係晒氣
唔捨得擺新車係骨位 花左無仇報
今時今日竟然仲會揸抄4唔揸2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞