[26] 電單車討論區 (125)

995 回覆
7 Like 0 Dislike
真心好醜
係咪大陸野黎其實
新手報個到先
Kyt?唔記得係咪印尼
單缸125渣
想問下如果要換綿羊三寶

可以去邊度換

定係要自己買咗料先

如果要買係咪去返萬里達買

利申:揸緊force 155
有嘢想請教下咁多位師兄!!話說細佬出咗部ninja 250r 本身都冇咩問題嘅 但今日揸車發現就起步就咁hold住極力子磨擦點部車好似想死火咁,開頭冇為意咁咪畀啲油起步囉,但後尾發現唔對路唔應該會咁樣,咁我返到屋企樓下放咗部車唞一陣,就兜咗幾個圈啦(全程沒有使用尾迫力),停車之後摸下隻尾迫力碟發現好㷫,原來隻鮑魚有少少夾住尾迫力碟,但係又未去到空波需唔到車,試過踩後煞著煞車燈,想問下有冇人會知道部車係咩事??如果攞去車房整大概又要幾錢??
Sorry for 1999
附上鮑魚圖一張

唔該咁多位師兄
記得睇過魚波有一集遇到exactly同一個問題
可以去youtube搵下
踩落尾迫力有冇feel到個行程唔同左,有嘅話可能係尾迫力泵芯就死
【泊洗衣街優才書院對面骨位師兄留意】

由於行人路重鋪路面,唔好泊貼路邊石𡒊

唔係就要勞煩地盤巴打逐部幫你搬(遠處努力中

自膠:標題漏咗師姐
尋日路過油麻地旺角 又有一班人出車 好想跟埋去
照跟
啱啱買咗㗎,二手r3
請問電單車過戶係點做架
同埋似唔似46可以搵人驗車🤔
麻煩巴打絲打
Kyt真係柒撚到 其實咩價位
Full face千零起
3千幾4千好似最頂級咁上下掛我都係望過下
冇咩深究
34千咁買scorpion好過 又型又靚仔

kyt真係似淘寶
咁既西樣都4k
不如買shoei 啦
x14 z7 x15 算柒數
kyt 花到咁撚樣
柒到笑
KYT這個品牌由台灣公司明峰製帽有限公司製作,於65年成立。 民國95年,開始與印尼的Tarakusuma安全帽製造商合作,承接了世界各大廠安全帽廠的代工,諸如AGV、VEMAR、AIROH、SUOMY、MOMO DESIGN等,因此最終成立了自我品牌「KYT」,目標就是打下全亞洲市場,更成為了MotoGP車手出賽所使用的頭盔。

咁勁
睇落就好勁,認真啲再睇姐係冇特別
活塞積死左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞