[We’ll Never Die] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2125]

1001 回覆
25 Like 6 Dislike
曼聯一開始就係Lancashire and Yorkshire railways 工人搞newton heath 之後先發展到而家 邊撚度貴族
其實上年係有撥錢搞卡靈頓
如果真係成班出走,最想要foden,但青訓出身,應該最無可能
細會係細會玩法架啦
而家喺大人踩住兩個箱
不過本身呢個世界都係咁運作
根本點搞都一定對傳統大會有利

係笑緊所謂FFp連門面野都唔做
我支持左邊架wo
辛偉誠今日係咪會公佈個政策
Sancho
咩政策
Ederson
車狗玩爛左個制度
而家新政府要嚴格查數

想睇車班美國佬基金夏天會點玩
好似係查下啲新班主資金來源
唔比手持唔同聯賽球會之類
你咁講既話SIR JIM都拎住NICE啦
• Regarding the promises made to Schreuder about keeping players.

Van der Sar: "When your old manager asks you to come to Manchester United, it's very hard to keep him."

Van der Sar: "I have been involved with a few transfers. With Brobbey, and with Manchester United when it came to Martínez & Antony."
Alan Smith
Jim蛇自己人
r爆頭都唔明點解要搵鈋鋰鉝代替品,唔講以為佢係乜野世界級中場
又可以繼續加落去

曼區聽過既獨到見解

1. Hehe求其係中下游都會搵到代替品
2. 坦蛇係打天才波
3. 傾回塘
4. 錫斯高勁過傾
5. 夏蘭特唔係一線
6. 曼聯係貴族球隊
7. 約基高爾係一黑一白組合
8. 麥龜有買貴無買錯
9. 矮馬白連改做防中
10. 爆頭都唔明點解要搵鈋鋰鉝代替品,唔講以為佢係乜野世界級中場
00後就行撚開啦
你加少左個r,係r爆頭唔係爆頭
我識幾個女仔00後都曼迷

有個仲做埋明星

All come la diu
KK 仲撚貴過Osimhen
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞