[We’ll Never Die] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2125]

1001 回覆
25 Like 6 Dislike
自己00年 老豆係曼迷所以自己都係
由細鐘意到大但細個好少會睇哂場波
最多都係識啲舊人同知道老豆每個星期六都開電視睇班紅衫人踢波
第一場真係睇哂嘅波就係唔知12定13
凌晨俾老豆叫醒睇皇馬歐聯對曼聯
仲要係綠色波衫 c朗入完波仲要唔慶祝
嗰排中學開始日日放學踢波就開始睇埋波 成班人得我一個係曼其他唔係車就係阿
對波柒吓柒吓咁就十年
上年開始水埋平時打機嗰啲frd一齊睇 佢哋有啲冇睇開/冇撐邊隊 都入埋坑 真係要多謝坦克
而家每隔幾日就凌晨四點坐定定睇波 水人入坑都幾正
pin呢個
舒寧咸絕平蘇B絕殺喎
隻馬係咪費蛇手上最好成績嘅直布羅山?
咁油王爸爸買咗,仲可唔可以俾錢維修球場/卡靈頓
準備連拎三屆啦
雲佬
it's my team and I love them
原句我諗有十幾年歷史
8. 麥龜有買貴無買錯
其實係
果時睇已經笑死
因為即刻有人post相問邊個係黑邊個係白
又可以繼續加落去

曼區聽過既獨到見解

1. Hehe求其係中下游都會搵到代替品
2. 坦蛇係打天才波
3. 傾回塘
4. 錫斯高勁過傾
5. 夏蘭特唔係一線
6. 曼聯係貴族球隊
7. 約基高爾係一黑一白組合
8. 麥龜有買貴無買錯
9. 矮馬白連改做防中
10.
公道啲講㻴聯係公認貴族球隊
高人唔止一等
破大巴一定要搵迪比
咁你都識講有fan base,咁佢高收入既咪可以高支出,其實都保障番球會財務狀況,但鏝個種係一夜暴富既土豪級洗錢,本身係中遊班,fans又唔多,歐洲賽又冇得參加,洗既錢係完全同財務脫勾,仲未計用響天價合同做手腳
如果真係扣分/降班會唔會好多球員離隊走人
黎緊3場極大機會見到冰打防中
Ddg 不嬲好鍾意火影
11. 分唔到加拿同加拿祖
耳機佬
咁咪已經set 左個privilege 俾大球會
保護緊傳統豪門
你一日唔有fan base就無得洗錢
但fan base唔洗錢發大黎搞 又點搞大收入?
你set up個FFp 如果大家起步點係一樣
會相對公平 但大家起步點唔同
只係保護緊最多fans果幾隊

正常呢d clause 包括Nba F1
都知道會有呢個大會優勢問題
會俾番小小額外優勢俾細會
會做番盡量relatively fair
2nd leg 對森林咪試過
得皇馬先係貴族球隊 曼聯邊到係
近二三十年都無聽過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞