[We’ll Never Die] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2125]

1001 回覆
25 Like 6 Dislike
講真如果唔係鍾意隊波成日贏既,點解你會鍾意曼聯,除非你同我講費sir 後你先鍾意曼聯。
絕對同意, 如果唔鍾意隊波贏,熱血隊隊波都試過90後反杯啦, 曼城當年都係咁贏我曼。
我係sob時代先開始鍾意曼
FFp本身搞出黎就應該有條款例如小球會有額外多少少budget 去平衡番大球會同細球會利益 咁先可以做到佢本身原意
大球會唔係大哂 唔係可以無限支出

而家咁樣一視同仁 某程度上係保護緊傳統有fan base嘅大球會
牙更
咩叫足球所以鍾意曼聯
油王快買,曼聯需要你
NBA咁囉
但足球升降班制度本身就令你講嘅execution上有難度
🚨🚨| Chris Armas is likely to be the caretaker manager when #mufc face Leeds United twice this week.

蘭蛇助教帶兩場
UEFA say they will NOT strip Manchester City off their Champions League titles
9X年個時曼聯成隊波係好有魅力既
佢比起其他隊個形象係有種貴族氣質
好似妓成隊勁多黑鬼又多失意軍 成陣霉味
猁唔使講喇 高普之前根本係一個笑話
軌就土豪味太重 令人窒息
而家好似香港政府d 工程project咁
好似好透明 要工平 set哂rules俾你投

實際上就係保護緊幾間大公司

當然 佢真係執正黎做 曼係FFp底下係屈機
未來老細又肯洗錢嘅話
八婆以為自己好撚好笑
暑假又睇坦追FDJ追足幾個月
馬殊收左皮
買左麥堅尼呢啲垃圾返黎
又係光頭佬
貴族氣質 真心咩

我哋不嬲係working class football
竟然唔係跟埋Marsh一齊落鑊
打冷震
傻西 飛未
曼聯幾時同貴族氣質有關係過 不嬲都係感覺係工人階級果種拼勁
咁費Sir真係有呢種感覺喎
連帶隊波都升哂lvl
曼同利都係working class
季票加價都會暴動果隻

曼季票$ 係阿狗一半咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞