[We’ll Never Die] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2125]

1001 回覆
25 Like 6 Dislike
搞笑係佢錯都唔聽繼續錄音機播帶

明明出緊獅隧, 佢都堅持下一站金鐘, 下一站金鐘
英國最耐歷史個堆球會,唔係碼頭工人就係鐵路維修工發起既
貴族氣質真係笑死
費Sir咁多年黎N次訪問都係講緊點帶番藍領精神比班球員先可以咁成功
從來冇買過舒拉達連
咁爛打都貴族
真係貴族係唔會揀踢波
港鐵維修佬聚埋踢波搞出嚟嘅球會, 有幾貴族
英國最耐歷史個堆球會,唔係碼頭工人就係鐵路維修工發起既
貴族氣質真係笑死
費Sir咁多年黎N次訪問都係講緊點帶番藍領精神比班球員先可以咁成功

特西創會元老
俾巴黎之夜呃左入嚟
我好彩細個老母中意咸爺有裝cable 99年一睇就三冠
嗰陣都唔知原來咁難
7. 約基高爾係一黑一白組合
後生嘅朗隊係無缺點 連個樣都唔差 靚仔過夏撚
首席弱智又做社會實驗
Man 同 Liverpool本身都係工人城市
英國足球流氓都幾出名下, 點會同貴族有關係

香港踢波都俾人叫波牛
港會
雲高爾時代先開始睇
冇瞓著?
件作客Green and Gold 就係紀念Newton Heath
但好似格狗唔走就永遠冇得再用呢個設計
紅色融入咗曼聯文化, 就算格狗走都唔似會改
講番都奇怪 自己00後 有感染過身邊d同學一齊做熱血曼迷
睇比例frd10個有4個撐曼 3個車 2個阿/利 仲有一個傻鳩撐曼城
係唔知點解隊紅魔鬼就算冇冠踢屎波都仲係好有吸引力
可能marketing pr做得好

足球貴族
Cricket?
創會個班鐵路工人見到你句貴族氣質應該嬲撚到番生然後屌你老母
英超官方發布聲明,指控曼城多年來多次違反財務規則。根據媒體的報導,若違規行為得到證實,曼城可能被扣分甚至逐出英超。 Squawka統計了曼城奪冠賽季英超的積分情況,並列出如果去掉曼城,最終的冠軍歸屬。

若去掉曼城賽季冠軍歸屬:

2011-2012——曼聯

2013-2014——利物浦

2017-2018——曼聯

2018-2019——利物浦

2020-2021——曼聯

2021-2022——利物浦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞