[We’ll Never Die] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2125]

1001 回覆
25 Like 6 Dislike
已經話咗有事會跳啦
哥狗年年都要買材料做實驗
冇錢點得
有錢攞實玩㗎
原來預告有
如果佢肯教埋落去,又有成績就真係要respect
如果有鏝拎轟黎比較佢哋就比較錯誤。
阿巴莫域治係買轟之前,轟本身已經係英超前列分子,不過唔係年年都有前4咁解。
同埋係油王買轟前5年轟係keep住有盃仔落袋
FA cup 1997,2000
聯賽盃 1998
社區盾 2000
歐洲盃賽冠軍盃 97-98
歐洲超級盃 1998

但鏝係他信收購鏝之前只係中下游球隊甚至係升降機,之後油王買球隊再用$$將球隊黎個大翻新升級升由中下游上做上游,之後先慢慢升上做爭冠分子,同轟係唔同
天有眼
撐開曼城個fd冇左聲氣
前面穩左,冇乜機會練習
獎牌獵人冇錢買星踩你都傻
好多波要接實就唔接
lm
🛑 Premier League statement confirms “Manchester City have been charged with numerous breaches of financial rules ”.

@martynziegler now reports that “Man City will not be able to appeal any sanction to the Court of Arbitration for Sport, the one which overturned the UEFA ban.
得罪講句 兩隻法國後生黑鳩都唔係特別特出 唔怪得嗰陣傳話米路走時 摩迪嗰D都挽留
未來人知要罰埋車
🚨 JUST IN:

Nike says: "Mason Greenwood is no longer a Nike athlete" @MirrorFootball
An Era Can Come To An End
-Erik Ten Hag
鏝嗰club statement 幾有霸氣
最後只係罰錢就搞笑
真係估唔到鏝用咗咁多年時間同錢去建立出黎,歐聯冠軍都未贏到就可能要收皮
公道講句 我覺得曼城係有方向咁洗錢
請疤狗班管理層過嚟 就係為左請哥狗
事實近十年發展係好過我地

唔該7號(取消) cap埋🙏🏻
呢個光頭佬一D都唔簡單
幾時搞掂埋阿狗同死疤狗
上次單野好似已經罰錢算數,今次又罰錢算數仲過唔過到骨呀
哥狗會唔會去轟或者紐,繼續玩無限金錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞