Samsung Galaxy 討論區 (224)S23幾時開賣啊?!

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
UV燈都冇? 冇咪買個
咁快倒水?
我都係
以為之前填錯嘢前2日又登記咗次
s23+唔洗曲mon但就唔係ltpo冇得1-120
我同意. 個D 話888/ 8G1 性價比高既人係要倒下錢
多左會退番,或者比你揀升級
S23 Ultra螢幕測試來了,和S22U相比還是有些進步的。與 S22 Ultra 相比,S23 Ultra 的螢幕變得更加明亮。因此,它是迄今為止我們測試過的所有 Android 智慧手機中最清晰的,但沒有達到 iPhone 14 Pro 和 14 Pro Max 的最高水準。但S23 Ultra 的螢幕可以比 iPhone 14 Pro (Max) 更長時間地保持其高峰值亮度。與三星螢幕相比,Apple 設備的亮度在幾分鐘後下降得更多,三星螢幕在電池電量低於 5% 之前一直保持穩定。如果整個螢幕都是白色的,那麼 iPhone 和 Galaxy Ultra 靠得很近。

咁快有,驚買完唔啱用
如果為咗教育優惠申請信用卡,申請邊張好? i-Titanium?
又唔洗太在意,反正plus都核電
呃你把托
沖涼10分鐘17%去到4%添
買pixel好過
會唔會某D APPS 食電?
FACEBOOK 個D
都唔會10分鐘13%掛
an機 case嘅選擇少 iPhone 一截
想要啲靚又質素好嘅都難揾
差別對待 新款殼靚殼永遠都冇an機份都算
有啲牌子當an機唔存在
寧願出畀啲n年前嘅舊iPhone 都唔出畀新an機先係最撚嬲
casetify大把三星機殼賣
真,s23u殼同以前s20u既一樣,3年都無新 款
搞到今年都唔知用咩殼好
大家有無推薦?
又貴又唔抵用
今代個綠色比想象中靚

基佬粉(紫)好似太過淺色,再深d應該會仲靚
不過有同色框算係加番少少分

黑色好似有d單調
如果石墨色變做普通色,黑色調去做特別色就差唔多

對白色無興趣,無common

香港無既特別色:

藍色好似都ok,不過有少少偏磨砂
都係Note7嗰隻先靚

石墨色都幾好,偏向灰色

青檸色唔係好夾銀色框

紅色都唔差

BTW. 香港應該都無以上4隻特別色
想要請買水貨機
垃圾casetify
我買mous唔好
裸跑世一
我部note20u未有,galaxy store得pay,無wallet
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞