壽司郎屁孩父親落淚致歉「他有在反省」找律師備戰不敢多言

777 回覆
529 Like 66 Dislike
請佢做店員當公關

不過照告 之後可以協議金額
一用e條罪告就賠到佢仆街
直接影響goodwill
壽司郎冇咗啲錢,佢個仔10世都賺唔到
一家人最緊要齊齊整整
真, 逼到佢死/個社會歧視佢一世, 先可以有阻嚇作用
玩埋咁多抖陰
拎白咭 直接社會性死亡變社會性永生
無野既,到時所有杯,所有公家野唔放出黎,豉油果d變晒袋裝囉。

其實以前七仔所有調味料都放晒出黎架,
都係d仆街玩壞規距,搞到烏煙瘴氣,
所以跟住先變密封裝。
跟住呢幾年密封裝又太多人狂攞,
而家先變左佢落埋俾你,
或者你問佢佢先俾枝野你自己落。
其實真係甘過白粉,日本人咁重視清潔佢玩單咁既野
反而欺凌到人地死果啲人又冇人要迫死佢地
土下座再自切啦
每食一次都有機會同正妹間接kiss

毒撚爭食 股價直線上升
呢種社會性抹殺仲衰過坐監
不過條抖陰仔係抵死嘅
拉嗰啲點算
用腳勾?
https://news.mingpao.com/ins/%E6%B8%AF%E8%81%9E/article/20210819/s00001/1629355299488/%E9%A3%9F%E5%AE%A2%E8%88%94%E5%8C%99%E8%88%80%E5%85%AC%E7%94%A8%E7%B3%96%E8%88%87%E5%90%8C%E6%A1%8C%E6%89%93%E9%AC%A5%E4%BA%A1-%E9%99%AA%E5%AF%A9%E5%9C%98%E4%B8%80%E8%87%B4%E8%A3%81%E5%AE%9A%E3%80%8C%E6%AD%BB%E6%96%BC%E8%87%AA%E7%84%B6%E3%80%8D
食客舔匙舀公用糖與同桌打鬥亡 陪審團一致裁定「死於自然」

地鐵維修員在茶餐廳為奶茶加糖時,以舔過的私匙舀公用糖而與同桌食客爭執打鬥,受傷留院後不治。

公義
係架啦

大學見到個名都唔會收

不過日本改完名搬埋屋

深潛一排應該仲可以重生
我問過律師了 此po完
犯咁嚴重既罪行
拍片果個都算係幫兇
仲有當日有返工但係睇唔到個o靚仔咁做既員工都應該負責
可能佢地比得起錢請古美門
好少事啫,細個有Frd用完牙籤放返入籤筒添啦
yes, 所以唔好亂鳩咁影人地好似好得意既靚仔靚妹,人地老母可以告鳩你
切腹謝罪
佢自己短命姐,關人咩事
唔知佢老婆點諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞