壽司郎屁孩父親落淚致歉「他有在反省」找律師備戰不敢多言

777 回覆
529 Like 66 Dislike
https://mobile.twitter.com/i/web/status/1621102655023230977

根本好多類似嘅片
而家d 人揾返出嚟
一定要迫死佢個仔先得
反而欺凌到人地死果啲人又冇人要迫死佢地
你都幾on9

例子? 我相信如果有人被人欺凌死,唔會有人想欺凌者好過

咪撚鳩噏啦
前幾日有班不良係公園鎖住個女仔玩佢個閪
都係有個mma選手約佢地出黎話幾句 買左對手扣就算

d人睇日劇睇上腦,呢d happy end睇戲打飛機就有
就係無同理心既人先會欺凌人,重驚你d蟻民係到吠咩

電影小說呢d擾民行為講左幾十年睇到厭,懶係反思完全無改善過,
咩就係你所謂既懲罰根本一d阻嚇性都無lor,
結果咩比你鬧兩句驚條毛,所以班友先咁惡呢類事件不斷咁重覆
佢自己驚污糟,搵啲乾淨嘅嚟奶
我係佢屋企人依家真係唔知點算好
你懶地硬啦
其實賠1xx億係傳媒吹出黎,因為其實上到庭,你好難去證明呢條片就係跌股價既元兇,但型像受損就大機會鋤得入,受損係全體sushiro型像定係果間又有得拗,單野水份太高

其實佢只係孩子因為真正仆街既100%係用呢單野操控股價既所謂大投資者,

唔洗2個月sushiro股價就會上番去喇
威力業務妨害,告佢賠返幾日營業額損失都好

特別係佢拍片嗰間,呢幾日靜到仆街。
做反智行為係要付出代價
使唔使搵山口組做嘢
係日本,呢個小朋友等同死刑
因為日本人對於有犯過事既人,基本上係好齊心咁抵制
佢將來絕大部分工都唔會返到
學校亦唔會收佢
如果附近既人知道,仲會抵制埋佢老豆

基本上,可以講,除左自殺,無其他路可以行
市橋達也整晒容咪又係有蛛絲馬跡比人拉到
講真,真係,因為日本人會好齊心咁抵制佢,抵制佢屋企人
個細路唔會有機會翻身

我諗除左去D農村之外,無其他出路

因為判左有罪,佢一世玩完

日本絕大部分公司唔會請有犯罪既人

所以日本人先咁壓抑
唔敢比人知道佢地唔好既一面
係,會抵制到你死為止
基本上佢人生已完
準備喜迎社會性死亡
搵到屋搬未?
所以為左唔被呢種事繼續發生
呢個小朋友會遭到重罰
事實
本身日本係好齊心既民族
衰一次,全部既市民都會抵制你
返學唔使諗,一定會唔比你返學
返工會唔請
連住你附近既人都會搞你

佢地尊嚴重要過一切

係慘過死

做白痴嘢係時候要受懲罰
咁佢就為佢人生糾正不良風氣
無奈都無辦法
無用
日本民眾會繼續搞佢老豆,阿爺,阿媽
有返工會不斷搞到你連工都返唔到

所有佢屋企人會因為佢而無工返,無學返,連出街都會比人追住黎鬧

除非成個家族搬去深山

如果唔係,係成個家族都會慘過死
佢地認為死,好少事

即使佢自殺,佢D家人都會繼續受累

係超大獲

日本文化,你玩就開心,做日本人,犯少少錯,例如你倒垃圾唔係指定日子倒,即使無影響到人,佢地都會查邊個人倒,之後不斷搞你

好撚痴線
最慘係佢阿爸,阿媽個D都會受累
基本上,成個家族,玩撚完
你知道日本文化就唔會咁講
基本上個細路玩完
仲慘過死
人地文化係有權唔比你影
你影左,即使刪,都可以告你
原來咁樣奶一奶就冇左百幾億

相信大把人跟住做啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞