仇思達@書展 熱血時報現場食熱狗

316 回覆
292 Like 14 Dislike
突然開live都8百幾人睇……

七一果晚有成千幾人睇live添,多過尖沙咀+浸大d人數加埋,證明左d乜?

醒啦

回力標

Cuson點睇
回應下啦

回力標

Cuson點睇
回應下啦

皇天擊殺
做水泥隊唔該pro d
我地係想要一個有質素既對手
唔係玩具呀

做得水泥隊個腦應該比水泥封實左
夜啦,收皮啦
雖然屹屹屹係鳩
原過你熱狗柒撚左就預左比人抽水啦
傻閪陳秀慧又唔撚鋸人踩場出黎撩人屌你
喂阿哥,我去砵蘭街叫隻雞都好過屌你啦傻閪慧
連鳩達都打飛機

咁啲噓聲一定係讚美佢啦

七一果晚有成千幾人睇live添,多過尖沙咀+浸大d人數加埋,證明左d乜?

只係講出一個事實,無野要證明,不如你打開份報紙每段新聞都問證明d乜? 用下個腦啦
總結:熱狗虎落平陽,被犬欺都唔撚洗可憐
水泥隊傻撚閪閪,全家比狗屌

只係講出一個事實,無野要證明,不如你打開份報紙每段新聞都問證明d乜? 用下個腦啦

有腦就唔係熱狗啦
好撚心你班水泥隊啦,墜駒/榮主呢d咁既鳩term除左你地個細到仆街既爐以外,根本冇人會明你地講乜鳩

用撚埋呢D terms係人都知你地柒頭皮係水泥隊啦

仲網上打飛機好心去幫手sell下d冇人買既書啦,因住大享要你地包底
條獸胃走住嚟屌
柒到

證明神駒唔止得獨派支持者囉,柒頭水泥隊
做水泥隊唔該pro d
唔係玩具呀

夜啦,收皮啦

http://forum.hkgolden.com/view.aspx?type=CA&message=6755668&highlight_id=0&page=1&authorOnly=False
响高登奮戰緊
連鳩達都打飛機

佢講乜鳩呀

慌撚到

堂堂一個男人,老婆同人嗌交,起碼企係佢隔離榜住佢吖,呀屌居然縮係個檔裡面,廢撚到無人有
做水泥隊唔該pro d
唔係玩具呀

夜啦,收皮啦

http://forum.hkgolden.com/view.aspx?type=CA&message=6755668&highlight_id=0&page=1&authorOnly=False
响高登奮戰緊

高登幾時解放左

篤數開始啦
我一直响隔離解放戰線

回力標

精彩
講完唔笑先好野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞