仇思達@書展 熱血時報現場食熱狗

316 回覆
292 Like 14 Dislike
陳秀慧條八婆其實唔出黎柒,由神驅一個食完隻熱狗根本冇咁肉酸,所以要撚熱狗第一個就要撚陳秀慧,簡直係死穴

可能鳩達推佢出去

其實有些小腦都唔會理神驅囉,你衝出去同佢互屌根本冇可能屌得走神驅,只會令自己出醜!所以我估係陳秀慧EQ低忍唔住多!
陳秀慧條八婆其實唔出黎柒,由神驅一個食完隻熱狗根本冇咁肉酸,所以要撚熱狗第一個就要撚陳秀慧,簡直係死穴

可能鳩達推佢出去

其實有些小腦都唔會理神驅囉,你衝出去同佢互屌根本冇可能屌得走神驅,只會令自己出醜!所以我估係陳秀慧EQ低忍唔住多!

果隻潑婦EQ低就緊㗎喇
報應

回力標

大大把咁打落熱狗到

熱狗:CUSON只係一個幫過我嘅契弟
不過依家CUSON都好似少畫政治嘢?
熱時的好似更少

前排先畫咗劉曉波
不過咳神照咁睇都係想食兩家茶禮
如果唔係岩岩喪父我諗熱狗都郁硬佢
預想:
獸姑:神駒係到食熱狗潤鳩我地呀~~~
光頭黃醒目:算撚數啦由鳩佢啦都做唔得乜
獸姑:呀~~唔得呀~~我要出去鬧衰佢呀~~
光頭黃:唔好啦你咁咪盞......
都未講完獸姑已經衝左出去
光頭黃想伸手拉住獸姑
但平時都唔覺獸姑咁靈活,今日竟然拉空氣
光頭黃:唉算撚數我繼續禁電話......
屌 成隻小學雞咁捉人講粗口
屌 成隻小學雞咁捉人講粗口

哦~你講粗口~
痴撚線
比人撚狗咁撚仲話自己贏咗
仲要有一大班on9 撐佢話神駒敗走
神駒企係到笑鳩你就話佢淨係傻笑
益友企隔離食花生就話佢哋淆底唔企出嚟幫神駒
屌一句「報應」同「多傑雄登」就收咗你皮啦
睇嚟拜得多傑雄登會令人更厚顏無恥
真係服撚咗熱狗
痴撚線
比人撚狗咁撚仲話自己贏咗
仲要有一大班on9 撐佢話神駒敗走
神駒企係到笑鳩你就話佢淨係傻笑
益友企隔離食花生就話佢哋淆底唔企出嚟幫神駒
屌一句「報應」同「多傑雄登」就收咗你皮啦
睇嚟拜得多傑雄登會令人更厚顏無恥
真係服撚咗熱狗

熱狗不願面對現實㗎喇, 見到隻閹人達同潑婦Facebook 打兩句就以為係真
咁咁見到班熱狗去明報個page,話神駒唱支那人挑起兩地人民矛盾
嘩班友突然間咁愛國都有
唔夠抽就諗住搞出版社,搞到先算啦,女僕奧樂蜜c都搞唔掂
黃洋達有啲咁既老婆真係幾生修到
藍鳳凰仲笑鳩仇思達唔敢行埋去

轉個頭就去食熱狗
狗咬狗最好睇

咁又冇乜狗賤撚得過熱狗既
狗咬狗最好睇

熱狗同五毛都咁低賤
紅登個陣明明好多水泥隊架 做乜唔過黎
你老公講得最多粗口

仲好意思話人講粗口 其實熱狗乜撚野構造
狗咬狗最好睇

神駒咪一鳩樣仆街
不過今次買大細買中咬鳩熱狗先比人係到吹奏

班熱狗城邦真係
落芥辣
殘獸胃fb吹曬🐔都係得150人留言同700like
神駒每個post都過千like,幾百個留言
殘獸胃收埋自己啦
獸姑真係EQ低
殘獸胃fb吹曬🐔都係得150人留言同700like
神駒每個post都過千like,幾百個留言
殘獸胃收埋自己啦

仲要有唔知幾多分身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞