仇思達@書展 熱血時報現場食熱狗

316 回覆
292 Like 14 Dislike

壓力大,上水玩下

又俾蝗上屌?

你睇下啦,上次你咪話一隻半隻水泥隊好慘唔好理佢,但佢地就係堅持做埋d on9唔屌真係唔鬆化既

個隻咩孤死撚返去高登啦,個邊唔夠水泥用呀

但有樣野都認同,部份低質支持者同私怨撚真係唔好講咁多野,係比你地害撚死

好似法國佬,唔好再覺得搞事好巴閉啦,我地就係唔鍾意熱血公民黑幫管治模式加佢地所作所謂先要屌撚到佢地反皮

你依家用返佢地個套去處事,咪同班傻閪一樣,係咪真係做過熱狗都係咁樣?如果係咁不如你唔好退熱勒

佢地到呢一刻都冇回應過d大件事,一味就炒作埋d濕鳩小事覺得自己好叻叻,還到拖咁,正常人一睇就知熱狗理虧

壓力大,上水玩下

又俾蝗上屌?

總之就攰啦

壓力大,上水玩下

又俾蝗上屌?

總之就攰啦

有得比

笑人地樣衰之前麻煩你執一執自己個樣先
笑左
呀熱狗你貼完圖賣多左幾本書

無錢丫....買左兩本炸,上年果d都未睇(上年重買左本李怡丫屌)
睇見熱狗呢班廢柴阿Q精神真係作嘔

滅亡既先兆
樂見

滅亡咪滅亡囉,有咩所謂,依家都係本民青多人架啦(網上),睇下做到d咩出黎囉,食花生不知幾爽。

滅亡既先兆
樂見

滅亡咪滅亡囉,有咩所謂,依家都係本民青多人架啦(網上),睇下做到d咩出黎囉,食花生不知幾爽。

滅亡既先兆
樂見

一個有立會議席加一堆社區幹事政黨,可以話滅亡有咩所謂,同鳩達一撚樣
輸左無所謂大把野撈,成班友根本視政治係攞彩工具
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞