仇思達@書展 熱血時報現場食熱狗

316 回覆
292 Like 14 Dislike
佢同黃洋熱鬥咬應該輸

黃洋達實有咁大抄咁大
橫掂佢檔野都無人行
聚班人埋黎可能有起色

但佢係到都唔敢搞咩啦
神駒疊馬到

D人花生友之嘛, 又唔會加把口同你鬥鬧
如果有一下夠大聲串到你冇聲出
你幾疊馬都冇用

笑撚死
即係講到明班臆友唔會出黎撐神騎場?

你收皮啦
睇下片都知邊面人多啦柒頭

仲有神駒簽名條龍長到

品味好差果本?

買書果d人知唔知道,幫你簽名果個人屌尻你地品味差?重要排隊俾佢屌?咁奇怪?

柒少陣啦
人地節目都講到明
狙擊你熱狗個陣本書已經截左稿
先特登轉封面黃底黑字屹屹屹笑鳩你地熱狗咋
傻閪水泥隊又以為汁到寶
收都收唔切
一個女人仔搞掂你你醜唔醜丫?三千臆友又係只限網上現身?

你係咪搞錯左d野。。。

水泥隊全面進場

塵瘦胃真係好撚柒
認真
原本仲覺得今次神駒俾人攞左彩
屌 條後續片笑死人
走住黎屌

明明人地一路拎住隻熱狗食恥笑佢變左佢屌走人

一個人包圍一班熱狗

熱狗 d 毒撚唔敢出黎幫拖

黃洋達實有咁大抄咁大
橫掂佢檔野都無人行
聚班人埋黎可能有起色

但佢係到都唔敢搞咩啦
神駒疊馬到

你幾疊馬都冇用

笑撚死

你收皮啦

仲有神駒簽名條龍長到

品味好差果本?

買書果d人知唔知道,幫你簽名果個人屌尻你地品味差?重要排隊俾佢屌?咁奇怪?

柒少陣啦
人地節目都講到明
傻閪水泥隊又以為汁到寶

咁都講得通
咁你唔好印共產黨個黨章上本書度?都係串尻共產黨之嘛!

BTW你肯定佢串緊熱狗?
神駒個句"你而家就報應啦"真係堅好笑

黃洋達實有咁大抄咁大
橫掂佢檔野都無人行
聚班人埋黎可能有起色

但佢係到都唔敢搞咩啦
神駒疊馬到

你幾疊馬都冇用

笑撚死

你收皮啦

仲有神駒簽名條龍長到

品味好差果本?

柒少陣啦
人地節目都講到明
傻閪水泥隊又以為汁到寶

咁都講得通

就係指命道姓笑柒你班傻閪
唔撚得??
柒撚到你

攞哂成副身家出黎幫黃洋達買哂d書佢啦

黃洋達實有咁大抄咁大
橫掂佢檔野都無人行
聚班人埋黎可能有起色

但佢係到都唔敢搞咩啦
神駒疊馬到

你幾疊馬都冇用

笑撚死

你收皮啦

仲有神駒簽名條龍長到

品味好差果本?

柒頭
佢就係特登用熱狗隻色
笑柒你班柒頭架

你班熱狗就真係排住隊俾光頭達屌屎忽啦
諗下d書點算啦

慳d啦廢西熱狗,死返出去跑數啦 因住要你包底呀

鳩縮達

笑撚死

你收皮啦

仲有神駒簽名條龍長到

品味好差果本?

柒少陣啦
人地節目都講到明
傻閪水泥隊又以為汁到寶

咁都講得通

就係指命道姓笑柒你班傻閪
唔撚得??
柒撚到你

攞哂成副身家出黎幫黃洋達買哂d書佢啦

咁我肯定唔夠你地買得多書啦 平時又屌明報,依家又搵佢出書,支持明報既港獨派?等睇下年書展一班臆友直播燒書。

鳩縮達

睇住自己老婆出醜都唔幫拖寧願鳩坐,真仆街
收都收唔切

你係咪搞錯左d野。。。

水泥隊全面進場

我黎la
Blur左熱血公民果四隻字做乜鳩

你幾疊馬都冇用

笑撚死

你收皮啦

仲有神駒簽名條龍長到

品味好差果本?

柒頭
佢就係特登用熱狗隻色
笑柒你班柒頭架

諗下d書點算啦

唔知依知借口諗左幾耐呢?咁點解公佈封面果陣唔講,俾人笑到面黃先講?你解釋完都笑完啦!
收都收唔切

你係咪搞錯左d野。。。

水泥隊全面進場

我黎la

屌黎黎去去咪得我一個
平時都只睇唔回架啦,今次神騎俾人屌走都重可以話佢大勝,真係頂你地唔順

笑撚死

你收皮啦

仲有神駒簽名條龍長到

品味好差果本?

柒頭
佢就係特登用熱狗隻色
笑柒你班柒頭架

諗下d書點算啦

唔知依知借口諗左幾耐呢?咁點解公佈封面果陣唔講,俾人笑到面黃先講?你解釋完都笑完啦!

不敗之地點兜都得
收都收唔切

你係咪搞錯左d野。。。

水泥隊全面進場

我黎la

屌黎黎去去咪得我一個
平時都只睇唔回架啦,今次神騎俾人屌走都重可以話佢大勝,真係頂你地唔順

咁撚樣都叫屌走
明明自己發完癲就爛番入個檔度 人地仲係出面笑鳩你地
見到佢噴哂d口水落隻熱狗度 唔食得了

你收皮啦

仲有神駒簽名條龍長到

品味好差果本?

柒頭
佢就係特登用熱狗隻色
笑柒你班柒頭架

諗下d書點算啦

不敗之地點兜都得

大家咁話啦,柒騎柒完扮特登都唔係第一次
悠月狐就係一隻熱狗
五毛都有$0.5
做熱狗仲要倒貼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞