仇思達@書展 熱血時報現場食熱狗

316 回覆
292 Like 14 Dislike

黃洋達一個人欺師滅祖既決定
但就要全部熱時主持一齊賠葬
悠月狐就係一隻熱狗
五毛都有$0.5
做熱狗仲要倒貼

熱狗又屌唔死,5毛重愈屌愈多,你班連登仔有撚用咩

你收皮啦
睇下片都知邊面人多啦柒頭

仲有神駒簽名條龍長到

品味好差果本?

買書果d人知唔知道,幫你簽名果個人屌尻你地品味差?重要排隊俾佢屌?咁奇怪?

柒頭
佢就係特登用熱狗隻色
笑柒你班柒頭架

你班熱狗就真係排住隊俾光頭達屌屎忽啦
諗下d書點算啦

慳d啦廢西熱狗,死返出去跑數啦 因住要你包底呀

唔知依知借口諗左幾耐呢?咁點解公佈封面果陣唔講,俾人笑到面黃先講?你解釋完都笑完啦!

不敗之地點兜都得

大家咁話啦,柒騎柒完扮特登都唔係第一次

其實你地d傻閪熱狗不嬲個價值觀同睇野都好奇怪,唔緊要既,冇你呢d傻閪,我地冇咁多野好笑,繼續柒落去啦

屌你老母,你以為自己又一挑十呀,早抖啦水泥隊

品味好差果本?

買書果d人知唔知道,幫你簽名果個人屌尻你地品味差?重要排隊俾佢屌?咁奇怪?

柒頭
佢就係特登用熱狗隻色
笑柒你班柒頭架

你班熱狗就真係排住隊俾光頭達屌屎忽啦
諗下d書點算啦

慳d啦廢西熱狗,死返出去跑數啦 因住要你包底呀

唔知依知借口諗左幾耐呢?咁點解公佈封面果陣唔講,俾人笑到面黃先講?你解釋完都笑完啦!

不敗之地點兜都得

大家咁話啦,柒騎柒完扮特登都唔係第一次

講緊墮駒呀
悠月狐就係一隻熱狗
五毛都有$0.5
做熱狗仲要倒貼

我真係唔知原來熱狗屌左人社咁多年
人社滅左黨
悠月狐就係一隻熱狗
五毛都有$0.5
做熱狗仲要倒貼

醒啦
其實你好慘
悠月狐就係一隻熱狗
五毛都有$0.5
做熱狗仲要倒貼

廢陶都唔會死架,咪迫到佢邊緣化,唔認唔緊要,睇下個會場邊到多人,咪知邊個係反骨仔同垃圾囉,死返去高登啦

有個蒸魚安同你打下飛機呀
又撚狗
收都收唔切
一個女人仔搞掂你你醜唔醜丫?三千臆友又係只限網上現身?

你係咪搞錯左d野。。。

水泥隊全面進場

我黎la

屌黎黎去去咪得我一個
平時都只睇唔回架啦,今次神騎俾人屌走都重可以話佢大勝,真係頂你地唔順

記得叫鳩達準時出糧呀,知唔知呀?

鳩縮達

睇住自己老婆出醜都唔幫拖寧願鳩坐,真仆街

老婆只係工具

佢只係曾經幫過我既一條八婆
搵我?

咩version?
水泥隊得一個敢上水

大家算啦一隻狗有咩好撚

下,仲可以縱既咩,縱撚左佢地成年,忍撚夠啦,見一個屌一個,叫佢死返去高登
睇咗幾段片秀姑 d 表情好似有 d 失常

回力標

佢身邊D熱狗竟然唔出聲
兩件都係靠痴既垃圾
狗咬狗最好睇

其實佢好慌,唔係阿力同班長榜住,1米都唔敢走出黎啦

其實佢驚乜,大家都文明人,唔似你地熱狗亂鳩咁黎,你估真係打你咁on9咩,臭閪
難得都有一隻熱血狗肯企出來比人當玩具咁撚
好心其他啲柒頭皮係撐熱嘅就堂堂正正咁開火啦

佢地除左笑人咩衰十一,黃色封面,打錯字等等無聊野

有撚能力還拖咩,成班理虧在先,我一定求神拜佛佢地仆街
熱狗柒到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞