[走數狗MasonMount(世一)入!] 車路士球迷討論區

1001 回覆
17 Like 4 Dislike
愛如果簽唔到真係等降班
呢個都幾好波
交錯文件呢啲咁低級錯誤
你公司煙腸咁做都會俾人屌啦
根本唔關係咪成team人去晒傾Enzo事
白禮頓球探部門
阿仙奴即食功課
賓菲加高潛指南

諗唔到可以點輸
商場上不嬲爾虞我詐
車仔史上最柒個單Robinho 轉會
Verbal agreement 有晒,波衫都印埋
最後鍠主席壓線個陣水左佢去鏝
俾鍠狗玩到咁盡
我地都無做到PSG咁撚肉酸
仲要我地今次係擺明唔夠人手做野多過專登玩鳩PSG
咁公道講軌一早對Enzo有興趣同交涉喎
就算遲done deal都係因為雷狗係度磨啫
人呢!
次次柒完就用呢句掩飾
咩叫即食功課
語言氣候環境萄超唔駛點適應,南美球員特別麻煩,一唔適應好易廢武功
叮噹啲法寶啩
想問係咪好勁
要6m 咁多
貴過白買caicedo 3000
人手唔夠咁咪認柒累到椰狗同PSG
洗唔洗好似你同撚仔衝出嚟奶屎眼
果3單deal相對上唔緊要, 點解最後24小時要Board member去分身搞?
你做人唔識分輕重緩急?
你唔識人地識呀

我地要成個squad overhaul
咪用係multi task買人
佐蛇單deal都急既, perm deal + 有錢收咪同你急

淨係果3件priority一定係排最後, 做唔切咁點?
而家係send錯唔係send唔切喎
dry loan冇錢收,我係車個intern都hea做啦
PSG都算
成件事最慘係椰狗
上面兩位奶屎眼奶到十足啲老細身邊啲契弟

佢同派膠 mason三個結拜算啦
根本車仔唔志在呢幾單deal, 你話椰子係賣走就即刻幫你搞啦,你見佐幾快搞掂
今次球會得確係理虧,對家嬲好正常
但係PSG咪有係想搵著數,衰左對佢地實際上無咩損失
而且最後15分鐘仲搞緊文件有錯改唔切又唔係專登拖佢
on9
咁大間世界一線知名球會send錯文件咁低級錯誤
仲好意思大大聲係咁架啦咁嘅態度
我寧願你話有心玩鳩PSG好過
不過而家成件事玩鳩自己球員多啲
我係椰既話真心sad
希望隊波有人安慰下佢
我真係第一次聽因為priority排最後
所以犯低級錯誤累到人都係冇錯
又唔見佐蛇果單send錯?
人手唔夠, 本身又係最後一刻先搞, 錯左有乜出奇
依家球會內部重整緊, 錯1/2單講到係歐洲千古罪人
洗唔洗要全體管理層切埋腹?

車狗幾時要顧埋其他球會利益?
定係冇野屌搵野黎嘈?
你屌medic team垃圾好過話對唔住PSG
其實只係覺得「…累到椰同psg」呢個諗法好撚低賤
做得deadline fighter 呢個商業決定
就有一定風險搞唔切文件野

之前有個tweet 講得幾好
我地簽埋荷甲野之後根本就大把時間放得椰走
只係PSG唔想俾轉會費先想玩壓線loan deal 執平野姐
PSG真係有心買椰唔會咁遲先出手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞